Pentru cine și ce luptă Talpan? – Steaua suntem noi!

Iar e scandal, iar se discută despre palmares și bălării. Pentru mine Steaua este aceeași de când o știu.

Sunt Stelist de mic, nu știu dacă e o legătură între FCM Dunărea Galați unde mergeam și jucam, atât fotbal cât si hochei, dar cert este că emoțiile trăite vin de la Steaua lu’ Becali!

Sunt născut în 87′ nu am cum să rezonez cu Steaua 86, nu eram născut! Chiar dacă am văzut ulterior clipurile, nu e tot aia, nu e aceeași emoție.

Eu pot înțelege fanul Steaua 86 până la un punct, până când a trăit apoi emoțiile trăite și de mine cu Dică, Rădoi, Marin, Neaga…tot Steaua nu?

Alexa? Cine juca? Care Stea?

Ce nu înțelege Talpan e că din 86 până azi sunt 37 de ani, vin generații noi și nu ai cum să le ceri să rezoneze cu niște analiști care își dau azi cu părerea la TV.

Eu poartă azi tricourile idolilor actuali, cu Coman, Tavi Popescu, astea sunt emoțiile trăite de ei azi, cât fotbal o fi.

E bine? Normal că e bine, nu contează că Tavi Popescu nu joacă ca Gică Popescu, tot o emoție transmite și el, o emoție pe care copii o cultivă și vor să urmeze acest sport.

Sunt Fan Real Madrid sau aproape fan. Nu știu lotul actual al realului, dar am iubit generația galacticilor și apoi pe cea a lui CR7 și Marcelo. Azi puștii se uită la Mbappe, e normal!

Cine a prins (să aibă măcar vreo 15 ani) generația 86 are acum vreo 50 de ani, sunt tot mai puțini, deci pentru cine se luptă Talpan?

Sau pentru ce se luptă Talpan?

Cred că asta e întrebarea corectă, pentru ce se luptă? Iei palmares, iei siglă, așa și? Te miri că nu vine lumea lângă CSA? Păi dacă marea masă nu rezonează cu perioada comunismului, cum să vină?

Mai erau păreriști care spuneau că dacă CSA ar câștiga tot, fanii ar veni! Nu, nu au venit și nici nu vor veni!

Nu ai cum să le răpești ani de zile de emoții trăite și să spui brusc că ei nu țineau cu Steaua!

Sunt 20 de ani de când vedem Steaua lui Becali! Copilul meu are 6 ani și mă vede când mă uit la Steaua lui Becali.

În memoria lui va rămâne aceeași Stea la care mă uit și eu! Chiar dacă calitatea fotbalistică a scăzut, încă mai țip la goluri!

Deci generația copilului meu va ține cu aceeași Stea, adică încă câțiva zeci de ani sau cât o mai trăi Becali și echipa asta!

Când copilul meu va împlini 15 ani, poate va trăi și el niște emoții cu Steaua lu Becali, cum să mă duc eu să îi zic : Matei, te-am mințit, eu țineam cu o echipă care nu e Steaua, tu nu ai ținut niciodată cu Steaua!!!

Așa a zis TALPAN!

Fotbalul nu o duce prea bine, vedem că majoritatea trăiesc din păcănele și drepturi tv, care și alea sunt menținute tot de păcănele!

Așa că cea mai bună șansă ar fi ca Steaua să redevină doar una! Generalii să meargă la armată! Ogăraru să pună mână la muncă!

Stadionul sa genereze bani, fanii să se bucure!

2 comentarii la „Pentru cine și ce luptă Talpan? – Steaua suntem noi!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.