Partea nasoală a sărbătorilor

Partea nasoală a sărbătorilor sau a zilelor libere.
Eu am o problemă reală cu lipsa de timp, niciodată nu am timp să îmi rezolv problemele pe la diverse instituţii (finanţe, CAS, etc) şi ajung mai mereu să trimit pe alţii în locul meu.
La fel am o problemă şi când plec să cumpăr ceva pentru casă, pentru mine.

Niciodată nu am timp şi când am timp se nimereşte să fie duminică, să fie Sf. Andrei sau orice alt sfânt sau cazul zile de astăzi 1 decembrie.

Problema mea este că în aceste zile am timp să umblu doar că nu găsesc nimic deschis. Mâine când ar fi toate instituţiile şi magazinele deschise sunt la muncă şi iar nu am timp.

Acum mă gândesc că în situaţia mea se află şi alte persoane, cum ar fi ca în săptămână premergătoarea a unei sărbători să se micşoreze programul normal şi să se facă un program scurt în acea zi de sărbătoare?

Da poate sunt răutăcios, au şi angajaţii ăia nevoie de ziua aia liberă. Dar poate mă gândesc mai mult la cei cu mici afaceri.

Ieri am căutat toată ziua un magazin de mobilă deschis, astăzi este ultima zi când mai pot umbla brambura după nişte mobilă dar toate sunt închise. Mă gândesc că dacă găseam ceva azi , cumpăram, deci acel mic patron poate mai găsesc 2-3 ca mine şi vindea marfă într-o zi cât ar fi vândut toată săptămâna (magazinele de mobilă şomează grav, abia mai vând ceva).

Sunt doar câteva chestii, probabil dacă aş avea un butic cu ceva ce aş vinde mai bine în zilele libere aş ţine deschis. Poate aş da liber angajaţilor şi aş sta eu să vând.

Doar zic!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

4 comentarii la „Partea nasoală a sărbătorilor”

  1. Altul care gândește ca mine, mă bucur să văd asta. 🙂 Totuși mă gândesc că dacă aș fi eu în postura unui angajat nevoit să muncească într-o zi când toți sunt liberi, mă gândesc că nu mi-ar face plăcere. Iar acest lucru mă face să zic că nu moare nimeni dacă orice urgență e amânată cu o zi, două, trei, cu atât mai mult dacă e vorba de cumpărături. Uneori trebuie să ne gândim și la oameni, nu doar la bani. 🙂

    Răspunde
  2. Unde ai cautat mobila? Eu am fost pe 1 decembrie sa caut un pat si am gasit deschis la magazinele de mobila din 19, tiglina la rondou si mai ales dedeman si practiker.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.