Noi ăştia formatorii de opinii, proştii din online

Scriam înainte de alegeri că m-am umplut de ură şi că am scris prea multă mizerie politică.
Tot atunci spuneam că fac asta din pură credinţă că pot schimba ceva. Nu eram un naiv să mă îmbăt cu apă rece dar credeam 100% că pot expune părerea mea sinceră şi prin asta acei 50,100,200 de vizitatori ai mei să înţeagă că trebuie să iasă la vot.

Mi-am luat multe injurii pentru asta, inclusiv câţiva postaci ce erau pe la Arhi pe blog începeau cu ceva miştouri.

Era o chestie de persoanele ce au capacitatea să fie formatori de opinie, evident oamenii erau foarte pă pElea lor şi mi-au târât câteva cuvinte dulci.
Le-am explicat frumos că un formator de opinie poate să fie şi tanti Doina de la taraba de roşii pentru că tanti Doina are 4-5 colege tarabagiste, apoi o mai cunoaşte şi jumătate de cartie că are roşii bune , deci femeia este relevantă pentru acei oameni şi poate forma nişte opinii, indiferent că sunt bune sau irelevante, opiniile pot fi induse.

Şi uite acum în ciuda pesimiştilor eu şi mulţi , mulţi alţii ca mine şi poate şi cu mai multă relevanţă am reuşit să mobilizăm oamenii. Noi mă!!! Noi, ăştia de postăm pe blog, pe facebook, pe messenger…pe orice , noi!

Nu suntem Băsişti, tot noi am învăţat să îl urâm pe Băsescu, tot noi prostimea am îmbraţişat antena 3 când a dat în Băsescu….până la un punct.
Până în punctul în care aţi dat rău cu mucii în fasole. Şi ne-am dezis de mizerabili. De antenişti, de PSD.

Speraţi să fim indiferenţi, speraţi să ne doară în fund de diaspora. Speraţi să câştigaţi cu fiţuici!!!
Românul nu e prost BĂ, ci doar era atât de scârbit de voi încât nu îi mai păsa.

Dar apoi românul şi-a dat seama că poate schimba ceva, bă şi a crezut în schimbare. Deşi toate cifrele spuneau că nu sunt şanse, uite că în faţa poporului nu e nimeni mai presus oricât de mizerabil ar fi!

Acum sincer mi-e frică , mi-e frică pentru că ăştia vor întelege forţa internetului şi am putea întâlni un val de „meseriaşi” propagandişti.

Acum ştim toţi că şi în spatele lui Iohannis stau nişte mizerabili. Acum ţine doar de neamţ să îi facă puşcăriabili dacă este cazul ori să se dezică de ei. Iohannis este preşedintele noastru, noi am reuşit să mobilizăm oamenii, ACL-ul lui a fost incapabil să răspundă PSD-ului, noi nu!!!

Iohannis nu uita cine te-a ajutat să ocupi acel scaun, românii nu ACL-ul!!!
Deci vezi cum faci să nu auzim si de termenul Iohanist!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

2 comentarii la „Noi ăştia formatorii de opinii, proştii din online”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.