Home » Personal » Niște unguri se vor teroriști

Nu îmi vine să cred până unde poate duce îndoctrinarea unor minți nu prea sănătoase. Dacă islamiștilor le găsim mereu circumstanțe că au fost îndoctrinați de mici, la ungurii extremiști nu reușesc să găsesc o explicație.

Suntem la startul unui război mondial. Rusia penalizează Turcia, în Siria tot mai mulți se implică, turcii dotează cu arme inslamiștii.

Acum mai nou și ungurii sunt teroriști, tocmai au vrut să pună la cale un atentat cu bombă în mijlocul mulțimii la parada de 1 Decembrie din Târgul Secuiesc.

Trec des pe acolo, nu am avut niciodată probleme cu ungurii și nu ai zice că tocmai acolo au avut interese extremiștii.

Tentativă de atentat de Ziua Națională, dejucată de DIICOT și SRI – Digi24

Europa este foarte agitată, fiecare așteaptă ca cineva să irite, să greșească și să se intervină armat.

Este oare o acțiune a Noii Ordini Mondiale? Nu știu, probabil că da dacă privim în detaliu șirul de evenimente, motivele de implicare.

România parte din acest plan? Da, dacă prin intervenția lui Blair România și-a vândut combinatul SIDEX fără să pună întrebări, nu a mai făcut la fel când a venit vorba de alte resurse.

Însă România înseamnă mai mult de cât o importantă sursă de venit, România acum este un grănicer iar rolul strategic cât și poziționarea o face o țintă clară.

Dacă acești extremiști au gândit până acolo, habar nu am, cred că sunt doar niște idioți extremiști și cam atât.

Dacă vrei să afli ce rol are România în NATO, citește NATO si Romania in Securitatea Internationala. Se pare că această lucrare generează tot mai multe căutări în ultima vreme.

Acel cetățean reținut face parte din organizația „64 de comitate”, una dintre cele mai active organizații iredentiste. Liderii ungari ai mișcării au mai fost în atenția autorităților române.

SRI și celelalte organizații au monitorizat astfel încât în niciun moment nu a fost pusă în pericol viața oamenilor.

Știu că au cetățenia ungară, dar e posibil să aibă dublă cetățenie.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

 1. Elena spune:

  Se numeste nebunie, iprocizie sau prostie, nu stiu care din ele, probabil ca toate in acelasi timp. Nu vreau sa judec toti ungurii, sunt sigur ca sunt si oameni buni acolo, dar cand vine vorba de extreme(ca tot eram la „extremisti”), in special cea inferioara, nu-ti poti imagina ce pot sa gandeasca.

  • cKy spune:

   Cred ca toți avem niște extreme dar sa ajungi pana la crima….deja îmi dapaseste capacitatea de înțelegere. Numai gândul ca ai putea ucide …

 2. 9cKy spune:

  Ei știu ca ungurii nativ nu sunt corupti:)) ca doar nu fura din tara lor:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.