Home » Crypto » Nervos Network #CKB ce este?

Unii spun că Nervos Network va fi noul BTC sau ETH, dar noi românii știm cum e și cu fotbaliștii, noul Hagi, Noul Mutu…noul nou.

Însă Nevos Network este un proiect de avengură iar monde #CKB are potențial de creștere.

Înainte să ajungem la prezentarea proiectului, ar trebuie să aruncăm un ochi la investitorii din spatele acestui proiect.

Probabil vă sare în ochi Huobi Group însă mie mi-a atras atenția CMB Internațional. CMB Internațional este o filială a CMB care înseamnă China Merchants Bank, una din cele mai mari bănci din lume iar la cum știm politica Chinei, putem spune că e banca statului.

Ce este Nervos Network #CKB ?

Practic CKB este capabil să comunice și să treacă prin blockchain toate celelalte blockchainurile existente, în același timp, dezvoltatorii de aplicații pot folosi orice blockchain doar implementând codul Nervos Network.


Nervos este o rețea stratificată (layer) construită pentru a susține nevoile economiei descentralizate. Layerul 1 CKB adică Common Knowledge este o evoluție a arhitecturii de bază a Bitcoin, concepută pentru securitate și stocare de valoare și pentru a completa soluțiile de scalare Layer 2.

Dar ce este Layer 1 și Layer 2?

Layer 1 este termenul folosit pentru a descrie arhitectura principală de bază a blockchain-ului. Layer 2, pe de altă parte este o altă rețea suprapusă peste cea de bază. De exemplu Bitcoin este blockchainul de bază Layer 1 iar Lightning Network este Layer 2.

De exemplu, la Nervos Layerul 1 se ocupă de bază iar layerul 2se concentrează pe scalabilitate păstrând nivelul de siguranță, în același timp nu mai trece prin verificarea minerilor și nu se mai plătesc taxe inutile. Ducând tranzacțiile către o utilizare mai ieftină.
,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: