Am testat monitorul portabil WLED IPS Philips 15.6

Am avut de ales în teste un monitor de la AOC, adică de la Philips mai precis, majoritatea erau de gaming așa că am ales unul office.

Așa că am primit Monitor Portabil WLED IPS Philips 15.6, un Full HD foarte subțirel și ușor, îl puteți vedea și în clipul de mai jos.

Caracteristici

Nu sunt foarte multe de spus, e cum zice și titlul un WLED IPS cu unghiuri extralargi de 170/170 grade.

Fiind portabil are un picior cu deschidere de la 0 la 90 de grade, asta îl face mai special împreună cu faptul că este forte subțire și ușor.

Practic astea sunt caracteristicile de bază dacă spui portabil, pentru că de asta ai nevoie. Fiind un monitor office are mai multe funcții   ca Birou, Fotografie, Film, Joc, Economic și citire ușoară, dar despre moduri de utilizare vorbesc mai jos.

Citirea ușoară e modul EasyRead iar dacă lucrezi mai mult cu el, ai și modul LowBlue pentru a reduce oboseala ochilor.

Ecranul Antireflex este o caracteristică destul de importantă, se vede și în clip diferența dintre monitorul laptop-ului și acest monitor, felul în care reflectă lumina în el.

Monitorul se încarcă de la telefon, laptop sau ce sursă îi dăm pentru redare, are nevoie de doar 6W, nu are baterie…și poate din acest motiv ar avea și niște lipsuri.

La chestii ce i-ar mai fi trebuit să fie mai bun aș enumera o conectivitate WIFI, astfel să pot conecta un alt device prin wifi și nu prin fir. Și am simțit lipsa unei intrări HDMI, cred că aceste două caracteristici l-ar fi făcum mai util.

Utilizare

Cum am zis, e office, deci al doilea monitor de birou, însă eu l-am testat în moduri mult mai plăcute și poate utile mie sau măcar am încercat.

Precizez că nu am putut conecta telefonul, efectiv samsungul meu nu a vrut să se conecteze, am testat 3 telefoane din casă. Pe laptop s-a conectat instant.

Eu l-aș fi văzut super util în următoarele situații :

  1. Conectare la telefon. Mă duc să țin o prezentare undeva, pac conectare rapidă. Am un zbor de 3 ore, rulez netflix de pe telefon pe monitor, e slim, ușor, e perfect.
  2. Mai stau pe terasă, fac un grătar și vreau să văd și meciul, pac din telefon în monitor instant.
  3. De multe ori îmi fac diverse editări de pe telefon, pe terasă, evident că mi-ar face plăcere să văd totul pe un ecran mare și clar.
  4. Gamerii mobile sau gamerii cu console mici sau dispozitive pentru telefoane, ar aprecia maxim!
  5. Concediu, eu mereu iau chromecastul cu mine, dar aici m-am lovit de lipsa intrării HDMI, deci, adaptor etc…e doar la „ar putea fi util”

De la punctul 1 la 4, exceptând faptul că nu am putut eu să conectez telefonul prin firul lui, s-a simțit lipsa unei conectivități fără fir.

E clar că lipsa unui fir înseamnă că îi trebuie baterie, dacă îi trebuie baterie înseamnă alt fir de încărcare și tot ăsa 🙂

E bine că își ia energia din device-ul conectat, asta înseamnă că nu ești dependent de o priză, dar e deranjant cablul 🙂 Poate un cablu mai moale….cine știe…eu am tras și un CS:GO pe el.

Prețul pentru Portabil WLED IPS Philips 15.6 e în jur de 1000 lei, zilele trecute l-am văzut și la 800, acum l-am văzut pe alt site la 1187 lei….deci, depinde de magazin.

Philips se laudă pe site-ul lor că acest monitor business a câștigat și două premii, unul de design și reddot winner 2021.

Folosești un monitor portabil? Ce părere ai?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

2 comentarii la „Am testat monitorul portabil WLED IPS Philips 15.6”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.