Home » Shit-uri de ras » Medicii ar putea interzice utilizarea internetului in randul tinerilor

Mai multi medici din asociatia Malpraxis sustin ca tinerii din ziua de azi nu mai fac diferenta intre realitatea si online.
Acestia vor sa propuna un proiect de lege prin care inainte de a te conecta la internet sa dai un test IQ. Daca obtii scoring mic, ai voie maxim o ora pe zi la internet si ti se limiteaza accesul pe diverse site-uri, acestia spun ca vor implementa un script prin care utilizatoru sa fie redirectionat catre site-uri de cultura.

Aceasta decizie a medicilor vine in urma milioanelor de tineri indobitociti, cei cu IQ mic nu vor putea accesa site-uri ca TNR, antena3. Site-uri ce pun la grea incercare inteligenta populatiei.

Ultimul incident s-a petrecut in urma cu cateva zile cand mai multe banci s-au confruntat cu reale probleme in sistem, mai multi cetateni au blocat cardurile de sanatate in bancomate.

Asociatia medicilor Malpraxis este foarte ingrijorata, acestia sustin „Romania se loveste de un val imens de handicap mintal. Din pacate medicina moderna a reusit sa gaseasca tratament pentru SIDA, CANCER, Spaga dar nu si pentru prostie. Daca este necesar, vom cere sa se declare situatie de urgenta si vom intra in carantina nationala, nu putem risca sa contaminam si restul populatiei

Acestia sustin ca formele grave de boala au inceput sa apara in randul devoratorilor de emisiuni gen Capatos, Maruta si Mircea Badea „Incercam sa interzicem aceste emisiuni, forma de boala de aici a inceput si s-a extins pe internet, unde utilizatorul nu are capacitatea de filtrare a informatiei

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.