LG FH4U2TDH1N : Masina de spălat cu uscător și comenzi pe telefon

Trăim în secolul vitezei și a digitalizării, încet dar sigur toată aparatura din casă va deveni tot mai optimizată și ne va permite controlul de la distanță.

De câte ori vi s-a întâmplat să nu puteți pleca de acasă pentru că mașina de spălat nu și-a terminat încă programul? Desigur puteați pleca iar când se termina spălarea, mașina rămânea în modul pornit, doar programul de spălare luat sfârșit.

Sau cum ar fi să vă sunați copii să pună rugele în cuva mașinii și dumneavoastră să o controlați de la distanță? Un copil nu s-ar pricepe să seteze un program pentru anumite materiale, poate nici să seteze uscătorul, de fapt nici nu este recomandat să lăsați astfel de task-uri pe mâna copiilor.

Așadar LG aduce tehnologia în casa ta. Masina de spalat rufe LG FH4U2TDH1N permite nu doar că permite controlul de la distanță prin telefon dar este și o mașină 2 în 1, adică spală și usucă.

Masina de spalat rufe LG FH4U2TDH1N
O mașină de spălat care are și un uscător bun este soluția ideală pentru optimizarea spațiului dar și a costurilor. O mașină de spălat bună costă în jur de 1700 lei, un uscător de rufe bun costă cam 1500 lei, asta ar însemna un total de 3200 lei (aproximativ).

Hai să vedem ce costuri am avea dacă am deține o mașină de spălat și un uscător de rufe:

  • Consum de spațiu, trebuie să alocăm spațiu cât pentru două mașini, dacă stai la apartament, nu îți permiți asemenea consum.
  • Consum de energie dublat, ai două aparate mari consumatoare de curent.
  • Consum de apă, ambele aparate consumă apă.
  • Consum de bani, de la întreținerea lor până la costul inițial.
  • Consum de nervi și timp, e frustrant să scoți rufele din mașină și să le bagi în uscător.

O mașină de spălat bună care să îndeplinească cu brio ambele task-uri ne-ar aduce o economie de circa 500 lei în costul inițial dar și alte economii pe termen lung. În plus ne-am putea lua o mașină de spălat foarte avansată din punct de vedere al tehnologiei.

2in1Economie de spatiu
Un singur produs care combina functiile masinilor de spalat rufe si ale uscatoarelor moderne, va permite sa economisiti spatiu.

lg NFC

Acum ne gândim, este scumpă o mașină de spălat cu NFC? Eu zic că nu, luând în considerare toată flota de echipare a mașinii de spălat, faptul că are uscător, că o poți controla de la distanță, o poți programa de la birou, nu cred că este o mașină de spălat scumpă.

Este o investiție pe care o faci odată la 10 ani. Asta și pentru că mașinile de spălat cu NFC au și programe de diagnostic, ești anunțat în timp real dacă mașina ta de spălat întâmpină o problemă. Astfel poți interveni la timp de la distanță încât să nu se strice.

Vezi preț și detalii complete

 

COMODITATE SMART CU AJUTORUL NFC

Tag On
Cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, utilizatorul poate descarca noi programe de spalare, precum cele pentru lana, Baby Care, si spalare la rece. Apoi, pot folosi aceste programe prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat.
Smart Diagnosis™
Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata pentru functia Smart Diagnosis™, care ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.