Review : Lenovo Yoga Tab 3 Pro – cum arată și cât costa

Zilele trecute am butonat o tabletă foarte frumoasă, Lenovo Yoga Tab 3 Pro. Mi-a plăcut foarte mult și mi-ar fi foarte utilă datorită videoproiectorului încorporat, însă va fi cam scumpă când va fi adusă în România, circa 3000 Ron. Tableta a apărut deja la eMag și costă mai puțin de cât mă așteptam, o găsim la 2599 Ron.

Lenovo devine tot mai „digital” asta și pentru că suntem prima generație digitală adevărată. Din totalul populație planetare care folosește un device smart, 60% au până în 35 de ani. Dacă ne uităm în statisticile online, piața smart câștigă teren. De exemplu traficul meu are o pondere de peste 60% în device-uri smart.

Piața de mobile a crescut la nivel mondial în 7 ani cât a crescut cea de PC în 20 de ani, iar piața de Android a crescut în 2 ani cât cea de PC în 20 de ani. Atât de rapidă este evoluția planetară.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro este o tabletă foarte utilă pentru ședințe, traininguri și conferințe. Videoproiectorul poate proiecta o suprafață de aproximativ 70 de inch, adică circa 170 cm ceea ce este mai mult de cât suficient. Deasemenea te poți uita la un film sau meci, are un sistem audio foarte puternic.

Yoga Tab 3 Pro Spec

Bateria imensă de pe tabletă duce până la 6 ore dacă utilizezi proiectorul și până la 18 ore în utilizare normală.

Tableta va veni in România cu chipset 4G atât în FDD și TDD (Digi Mobil).

Îmi place că se poate mula pe tot felul de utilizări, are acea „aripioară” care îți permite să o așezi în modul laptop pentru scriere, să o agăți într-un cui pentru a te uita la tv sau repet, poți proiecta conținutul pe un perete.

Am făcut o mică proiecție pe tavanul încăperii, poza nu este reușită pentru că aveam blițul setat la telefon..

Eu personal aștept lansarea acestei tablete în România, mi-a demonstrat că este puternică iar acel proiector mă face să o văd și ca pe un device foarte util. Oricum nu cred că am să mă arunc la ea atunci când se lansează, nu am să dau circa 3000 ron pe o tabletă cred că mă răzgândesc la prețul de 2599, probabil peste 4-5 luni o găsesc sub 2000 lei, deși un videoproiector de la Benq costă cam 2000 ron și face doar proiectare.

În țară avem momentan doar modelele de Lenovo Yoga Tab 2 și IdeaPad Yoga care sunt în jur de 1000 ron.

button

Găsim specificațiile complete și produsul pe butonul de mai jos

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.