Jocuri si Console : Voi ce jocuri mai jucati?

Desi vand jocuri de xbox, play station, pc, psp, etc nu am timp sa ma si joc. Sau cel putin nu aveam timp. De fapt timp s-ar gasi dar pana nu ma mut in noua locuinta nu am cum sa ma joc. Ar insemna ca eu sa tin tv-ul ocupat iar perechea sa …croseteze?:)

Asa ca m-am decis sa ma apuc de un joc pe laptop apoi sa il continui pe consola.
M-am apucat de Call of Duty, am sarit 1 si am inceput direct cu Call of Duty MW 2. Am toata seria atat pentru PS3 cat si pentru Xbox insa am decis sa incep pe laptop tocmai datorita motivelor invocate mai sus.

Jocul este foarte captivant, am ales Call of Duty deoarece sunt cele mai bine vandute jocuri, de cate ori am ceva din seria lor mereu le vand repede, deci clar are ceva jocul asta.

Am zis ca voi juca pe laptop apoi pe consola, laptopul deja isi arata limitele inca de la Call of Duty 2, mi se pare mie ca e cam sacadat desi e un i3 iar jocul cere mult sub ce are laptopul.

Am sa incerc sa termin 2 si maxim Call of Duty MW3 pe laptop.

Tot din dorinta de a ma juca mi-am reamintit de limitele unui laptop/pc si de ce aleg bucuros o consola.
Am vrut sa incerc jocul Watch Dogs, bai frate imi cerea ala niste resurse de speriat. La minim imi cerea x procesor, y video si vreo 8 gb de ram.
Ei uite avantajele consolei, in consola nu trebuie sa bagi mereu bani, pc-ul se invecheste cu fiecare joc nou aparut pe cand jocurile pe consola se fac intotdeauna optimizate.

Grafica pe consola este net superioara graficii pe pc.

Sunt curios voi cam ce jocuri mai jucati? Cu ce sunt? Cat timp va jucati pe saptamana?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.