Incredere!!!

Un subiect tare pentru toti. Daca toata viata oamenii s-au putut baza pe mine tocmai pentru increderea pe care o dadeam, pentru ca mereu am fost ferm pe pozitie, uite ca in weekend am facut o prostie, nu e atat de mare e cat ar parea dar s-a transformat in ceva grav pentru ca am implicat si persoane dragi mie. Imi asum toata prostia cauzata, ma doare sa stiu ca de aici mi-am pierdut un bun prieten , ma doare ca totul a luat o turnura proasta si ca s-a lasat prea mult loc de interpretare.

Am sa revin totusi la titlu, anume „Incredere”. Am ales subiectul pentru ca is uluit cum oamenii uita ca ai trecut cu vederea cand te-au mintit si totusi ai continuat sa ii sustii si nu i-ai alungat. Greseala este a mea si mi-o asum insa ma intristeaza si totodata supara cu persoanele considerate apropiate iti dau picioare cand ai nevoie de ele. Eu astazi am fost pus in situatia in care o asa zisa persoana de suflet sa aleaga sa nu ma creada pe mine (totusi ma stie de multa vreme ) dar sa creada o poveste a unei persoane ce nu a fost la un anumit loc ci doar relateaza din spusele altei persoane.

Momentul a degenerat, s-au aruncat vorbe grele si reprosuri…pentru ca oamenii uita ce este increderea si te scuipa cum au ocazia sa o faca!

Deci increderea se va taduce doar atunci cand ne convine sau situatia ne este favorabila? Daca este asa, prefer sa fiu lasat in pace!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.