Home » Personal » Idei de casa noua

Ieri am trimis toate actele spre fondul de garantare, sper sa iasa totul bine si pana la sfarsitul lunii sa devin proprietar de apartament.
Este un apartament cu 3 camere la parter, am dat aceste detalii deoarece pot apela la voi pentru sugestii.
In primul rand m-ar interesa ce culori ati folosi voi si de ce?
M-am plictisit de pereti in doua culori, de clasicul galben, albastru etc.
Cred ca as opta spre un alb pe pereti si un tapet cu imagine pe unul din ei in living, tot aici as pune niste traverse pe tavan care sa imite tavanul de cabana/vila cu etaj.
Bucataria as imbraca-o in gresie, unde stau acum la parinti am var in dreptul blatului de mobila si se murdareste mereu. Ce gresie ati recomanda? Nici scumpa nici ieftina, ce culori si de ce acele culori?
Dormitorul mic …nu am ideie, aici iar as avea nevoie de ceva idei.
Dormitorul mare, am nevoie de idei. Am vazut ceva intr-o revista dar e cheltuiala mare.Era un verde frumos combinat cu alb insa si mobilierul era in acelasi ton.

Pe hol exista un spatiu ce s-ar putea transforma in dresing, la parinti am dresing facut din rigips insa am vazut ca sunt si dresinguri de cumparat, sugestii?

Apartamentul este dotat cu doua bai, vreau sa merg tot pe doua bai. M-ar bate gandul ca in baia mica sa pun si un dus insa nu stiu cat de practica ar fi tinand cont ca baia mare are cada. Aveti doua bai? Aveti dus in baia mica? Cum este?

Orice sugestie este bine venita.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.