Home » Review's » Huawei Ascend MaTe 2 – L05 Review

Un review scurt pentru Huawei Ascend MaTe 2 , un telefon care mi-a plăcut din primul minut în care l-am zărit la un coleg.
E un telefon mare, îmi plac telefoanele mari.

Este foarte util la navigare pe net şi mail, textul este mult mai „citibil”.
Mie personal mi-ar plăcea să am unul şi să încep să scriu pe blog de pe el. Am un telefon de 5 inch însă când vine vorba de scris texte lungi, te camlaşi la mâna ta şi aştepţi să ajungi la un laptop.

Un ecran mare înseamnă mai multe beneficii, gaming mai bun, navigare mai bună, viteză la scris rapoarte (obişnuiesc) şi de ce nu, poţi vedea lejer un film pe net sau un meci dacă nu ai altă soluţie.

Şi cum mărimea nu vine doar cu avantaje, dacă nu sunteţi obişnuiţi cu un telefon mare acesta nu vă va atrage din prima. Este greu de ţinut în mână şi mai greu de ţinut în buzunar. Practic rămâne 15% în afara buzunarului şi e plat cât piciorul.
Are procesor Huawei HiSilicon Kirin910 Quad Core 1.6Ghz, 2 gb ram şi se comportă bine în ciuda mărimii, 16 gb memorie internă însă din păcate nu este full HD şi asta cam contează.

M-am jucat ceva maşini pe el şi este superb pe ecranul ăla mare. Nu am un feedback bogat pentru telefoanele Huawei însă am auzit că nu sunt proaste şi au şi ceva creştere de vânzări pe piaţa din românia.

Telefonul nu a ajuns încă în România, doar în doua magazine am văzut modelul L03 nu şi L05.
Ecran IPS 6.1 inch, 13 MP cameră şi cea de pe faţă de 5 MP.
Are baterie încorporată şi ţine undeva la 4 zile vorbit normal şi 3 zile cu date mobile. Cel puţin atât ţine telefonul prins pe mână iar posesorul său utilizează datele la fel de mult ca şi mine şi vorbeşte la telefon la fel de mult ca şi mine (minim 5h/zi), este şi normal să ţină bateria deoarece are o capacitate de 4050 mAh.
Support Google Android 4.2
Este un telefon care intră pe lista mea de viitor, are cam tot ce îmi trebuie şi este şi 4G. Cred că de aici şi decizia de a nu îl aduce pe piaţa din România, nu suntem încă foarte dezvoltaţi pe 4G.

button

Costa 310$ = 1100 Ron , un preţ acesibil şi foarte bun. Mă gândesc că acum pe piaţă sunt telefoane mult mai slabe decât ăsta şi au preţuri asemănătoare sau peste.
Însă găsim în România niște modele mai bune

, , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

 1. Adi spune:

  Prea mare, mult prea mare. La prima impresie ti se pare relativ ok, dar in timp devine incomod. Am 5,5″ diagonala la al meu si tot mi se pare exagerat.
  5″ cred ca e diagonala perfecta.

  • cKy spune:

   Depinde ce faci cu el. Eu am 5 dar sunt şi foarte deplasabil, asta înseamnă nevoie de ecran şi viteză de navigare mai mare. Circul mult prin multe oraşe şi nu mă pot opri mereu să scriu un mail de pa laptop, aşa că unul de 6 inch ar fi ok.
   Plus că are 4G şi cam rulezi bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.