GNG Community – o altă schemă piramidală

Am fost invitat în grupul păgubiților de la Hengrui Medical , să îi sfătuiesc ce ar trebui să facă mai departe.

Printre altele, o doamnă mi-a cerut o părere despre GNG Community, în primele 5 minute s-a văzut că e schemă piramidală.

În spatele schemei piramidale stau niște indivizi vechi în țepe, nu sunt la primul vals.

Tony Berntsen, Tony Sandberg și Saima Chaudhury sunt fondatorii. Au mai deținut sau dețin și First United Capital Group, cât și EarlyBird au fost/sunt, de asemenea au mai multe companii fictive din Curacao.

Probabil schema nouă nu e atât de reușită de nu este menționată în grupul celor de mai sus, GNG Community nu a fost asociată, probabil pentru a nu apărea în căutările google.

Global NFT Group adică mizeria asta GNG Community este promovată intens de Kari Wahlroos și chiar am și un clip cu el.

Kari nici ăsta nu e la prima schemă, fiind implicat în OneCoin (despre care știm că a fost o țeapă) și mai apoi și-a lansat el propria „platformă” socială, care evident trebuia să vină la pachet cu o altă schemă piramidală, Freedom Coin unde promitea câștiguri de 1000X.

Evident că i-a dat dump instant la coin peste „investitori” și s-a apucat de GNG Community. Despre schema asta piramidală a scris Behaind MLM încă din Iunie dar se pare că la ai noștri nu ajung informațiile astea.

Schema e simplă: se face un „private sale” în care se cumpără pachete de tokeni, au găsit ei domle roata cu NFT-urile și au creat un pinguit jpg.

Ca să iei mai mult, aduci alți adepți și tot așa, chipurile dacă aduci mai mulți crește valoarea. Doar că mizeria nu este listată, deci nu are o valoare. Tokeni aloci cât vrea mușchiul tău, valoarea reală se dă în piață.

Încă un aspect de menționat, GNG Community nu vinde nimic palpabil, dă un se de tokeni și atât, ei controlează câți membri sunt, ce valoarea „are” și mai controlează ceva, 40% din totalul monedelor.

Aici sunt două scenarii de finalitate:

  1. Schema se sparge din fașă – se trage draperia, se inchide site.
  2. Se listează pe un SWAP ETH și se face dump peste oameni.

Ce nu înțeleg oamenii este că la astfel de pre-sale, valoarea o stabilește șmecherul. Adică el când urcă LP-ul într-un swap, zice și ce valoarea să aibă. O lasează, ăia care „nu au prins pre-sale” cumpără iar ei vând.

  • invest $50 – 500 GNG tokens
  • invest $100 – 1000 GNG tokens
  • invest $250 – 2500 GNG tokens
  • invest $500 – 5000 GNG tokens
  • invest $1000 – 10,000 GNG tokens
  • invest $2000 – 20,000 GNG tokens

Cel mai probabil nu va ajunge nici măcar să facă un LP pe un SWAP, vor trage direct cortina, ei făcând asta de luni bune.

De ce zic asta? În roadmap-ul lor ei zic că vor vinde în presale doar 10 milioane de monede, pe unul din slide-urile unui „trainer” din România ei zic că doar la noi aveau în Octombrie 3692 membri.

La un pachet minim de 50$, ar însemna că deja au vândut doar la români peste 1.8 milioane de tokeni. Dar nu au cumpărat de 50! Doamna care mi-a scris a luat de 500 iar acum trebuia musai să facă upgrade la 1000$ altfel devine inactivă.

Portavocea în România este unu Mircea care taie facturi printr-o firmă din Timișoara UNLIMITED CAREER DEVELOPMENT UCD SRL, conform ANAF, apare pe numele unei alte persoane.

Înregistrează aceste facturi? Mă îndoiesc, pentru că el „vinde” pachete financiare pentru care ai nevoie de reglementare.

Mai ales că GNG Community spune că vrea să facă un ETF pe Crypto+AI+NFT, dar sanchi, au început cu NFT pentru că pozele erau cel mai ușor de generat.

Pentru a face un ETF ai nevoie de multe aprobări, codul CAEN al acelei sociețăți este despre intermedieri în comerțul cu produse diverse.

Articolul este în curs de editare, ar fi trebuie să fie azi gata dar nu a fost. Însă, m-am grăbit să scriu pentru că în această seară la ora 20:00 Mircea ăsta ține un ZOOM!

Așa că am zis să pun niște minime informații pentru oamenii din acel zoom, să îl poată întreba.

Litera b) a articolului 43 va avea următorul cuprins:”b) faptul de a propune unei persoane sa colecteze adeziuni sau să se înscrie pe o lista, făcând-o sa spere câştiguri financiare rezultate din creşterea numărului de persoane recrutate sau înscrise.”legea 650/2002

Voi scrie tot articolul în aceste zile….. Deci stați pe aici să îl finalizez!

3 comentarii la „GNG Community – o altă schemă piramidală”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.