O listă de Gadgeturi auto pentru mașina ta

Nu cred că există om pe lumea asta care nu dorește să se simta cât mai confortabil în mașina sa atunci când conduce.

Pentru că suntem în 2017, an în care tehnologia se regăsește în orice punct al vieții de zi cu zi, am pregătit o serie de gadgeturi auto pe care ar fi ok să le ai în mașina pentru un confort sporit și chiar siguranță.

Eu am un GPS Auto Techstar NView 5″ HD  cu care mă înțeleg foarte bine și îl folosesc des pe post de GPS dar nu numai, dese ori când sunt la volan îmi verific emailurile sau scriu mesaje în timp ce conduc, atenție am invățat să nu scriu fizic ci folosind funcția Talk.

Dacă am vorbit de telefon întâi, este necesar să folosim mereu o cască bluetooth , un asemenea accesoriu este un must atunci când vine vorba de siguranța în trafic, confortul propriu și nu în ultimul rând o eventuală amendă care ar însemna în bani, echivalentul unei căști.

Aici recomand casca următoare, ce poate fi cumpărată de aici. Am făcut recomandarea aceasta deoarece am folosit un model asemănător (pe care nu îl mai găsesc pe piață). Inelul de ureche este foarte flexibil și se poate mula foarte ușor după urechea posesorului.
Forma de intrare în ureche este mică , astfel încât după utilizare nu te trezești cu dureri de urechi sau îți pică mereu și trebuie sa o ranjezi (am pățit asta cu alte modele de căști)

Cască Bluetooth Samsung

Acum să trecem la un suport de telefon ok pentru mașina ta, eu țin telefonul undeva în partea stângă încât orice privire spre acesta să nu îmi distragă atenția de la drum.
Am un suport de la chinezi, 15 lei și de 15 lei m-a ținut. Nu doar că s-a dezlipit buretele de protecție dar mi-a zgâriat și rama metalizată.

suport auto

Am văzut suportul ăsta la un coleg pe mașină și mi-a plăcut mult, la următoarea comandă voi deveni posesorul lui.
Suportul auto este universal și poate fi cumpărat de aici

Am tot vorbit de gadgeturi dar acestora li se mai termină și bateria nu?

Eu am încetat să mai folosesc încărcătoare auto de ceva vreme, cu internetul activ și 3-4 aplicații pornite, nu am găsit încă un încărcător auto care să îmi încarce telefonul cu toate chestiile pornite, așa că am trecut pe Bateria Externă Noontec Polo 5600Mah despre care am scris aici.

Bateria aceasta are două porturi de încărcare  de 5v și 1.5 amper ș, reușește să îmi încarce telefonul în timp ce am netul activ, gps-ul (Waze) și alte aplicații deschise. Atunci când închid datele îmi încarcă telefonul full în circa 30 de minute.

Bateria nu mai este disponibilă în magazine, așa că am căutat o baterie mai bună la un preț apropiat, am găsit o baterie  Samsung și un port de încărcare de 5v și 1 amper cu o capacitate de 10000 mAh.

Vezi detalii si oferta Acumulator Samsung 10000 mAh

Din mașină nu trebuie să îți lipsească niciodată ochelarii auto, zic auto deoarece cei de soare obosesc ochiul dacă nu sunt de calitate.

Eu nu am condus niciodată cu ochelari auto însă când am plecat la mare, colegul meu care mă urma avea o pereche de ochelari auto. La un moment dat am tras pe dreapta pentru că mă obosea soarele , el nu avea nici o problemă cu asta.

Mi-a dat să încerc ochelarii lui auto, aveau o formă urâcioasă însă strada parcă se lumina, puteam privi la soare fără probleme, am făcut o probă și noaptea și sunt impecabili, semnele rutiere se evidențiază și îți purifică imaginea.

ochelari auto

Vezi cele mai bune modele de ochelari auto
Camera auto mi-a saltvat permisul de conducere de mai multe ori, am scris și cum m-a ferit de amendă aici 

Vezi cele mai noi modele de camere auto

Pentru că vorbim de confort, o să vorbim și de casetofonul mașinii, eu am renunțat acum 3 ani la clasicul casetofon cu CD în favoarea unui casetofon cu stick de la Pioneer, recunosc că îmi doresc unul multimedia însă nu am reușit să găsesc unul pe dimensiunile mele.
Cel deținut de mine este compatibil Iphone și Ipad prin bluetooth (din păcate am samsung) , are 4x50W și e cam cât îmi trebuia mie, l-am ales și pentru cele 6 butoane de memorie radio (îmi place să am posturile de radio setate) și este foarte ieftin.

casetofon auto

Radio casetofonul se poate cumpăra de aici

Cam aceasta este lista de gadgeturi la care m-am gândit în primă fază, dacă voi mai folosiți și altceva, vă rog să ne împărtășiți ideile.

Despre ce alte articole ar trebui să ai în mașină, am să vorbesc în alt articol, momentan am vorbit doar de accesorii electronice.

Lista poate continua și cu alte accesorii, cum ar fi cotieră de mașină, suport de pahare anti-alunecare, bluetooth kit cu redare prin boxele mașinii. M-am oprit însă la strictul necesar.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

2 comentarii la „O listă de Gadgeturi auto pentru mașina ta”

  • E cu adevărat o cască însă eu chiar nu as investi 500 ron din câteva motive.

   Încerc sa evit cât mai mult apelurile la volan, pentru a admira priveliștea (schimb des rutele)

   Am folosit una ca cea din prezentare și a fost ok pentru apeluri, cam atât mă interesează.

   Pare tentant ce zicea Alex mai sus de acel modulator.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.