Home » Tech News » Facebook a eliminat funcția Photo Sync

facebook


În data 10.01.2016 Facebook a luat decizia de a scoate funcția de Photo Sync. Anunțul era destul de vechi însă abia acum l-au pus în aplicare.

Photo Sync este acea aplicație care sincroniza pozele din telefonul tău în contul de facebook, practic ea se comporta fix ca un cloud pentru backup-ul pozelor.

În timp ce tot mediul online scrie că este o veste proastă, eu scriu că este o veste bună. Personal nu mi-a plăcut niciodată că Facebook își permite să salveze pozele din telefonul meu.

Este posibil să ai poze sensibile în telefon și sa ți se spargă contul, astfel că toată lumea ar avea acces la pozele tale. De aici știm toți ce se poate întâmpla.

Părerea mea este că Facebook are oricum prea mult acces la datele noastre private iar sincronizarea pozelor era unul din accesele delicate.

Facebook ar trebui să se mențină „curat” și fiabil. Eu nu văd rostul aplicațiilor messenger, pages, mmoments, cea am făcut anul trecut și alte chestii de genul. De ce aș avea astfel de aplicații atât timp cât funcțiile sunt disponibile oricum în platformă.

În acest moment în contul de facebook găsesc doar pozele uploadate manual de mine. Consider că oricum sunt prea multe și m-am expus prea mult.

Deci tot răul spre bine, facebook a eliminat o funcție care în opinia mea nici nu trebuia să existe.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: