Fabrica de Tepe s-a inchis datorita lu’ Zoso

Adresa-789x1024

Multumita lui Zoso teapa a luat sfarsit. Zoso a fost primul blogger care a analizat intens problema si a prezentat-o asa cum este ea. Zic multumita lui deoarece cazul s-a mediatizat intens.Ei parca „falimente” de genul asta ne dorim in Romania, nu falimente a la’ Alesii Poporului. Poate daca el sau unul ca el nu lua atitudine acum auzeam sute de clienti plangand dupa banii pierduti iar mediul online si-ar fi pierdut iarasi credibilitatea.
Ce a avut Zoso de castigat? Nimic, doar si-a aparat mediul in care activeaza. Era de datoria lui sa o faca, este datoria fiecaruia dintre noi care mai aruncam niste randuri pe web.
Era de datoria televiziunilor sa nu difuzeze rahat fara sa verifice, bine ca avem si oameni competenti in online.
Asadar cazul a fost super mediatizat.
Libra Bank a anuntat ca a blocat conturile si returneaza banii clientilor.
Utok a atentionat clientii ca nu au contract cu SC E-FLASH SALES SRL si oricum acele preturi sunt mai mici fata de pretul lor pentru magazine.
Patronul site-ului nu este de gasit, la adresa sediului nu este nimeni (administratorul cladirii nu a auzit de o astfel de firma)
Responsabilul site-ului sustine ca Libra Bank a procedat necugetat pentru ca saracutii nu apucase inca sa dea vreo teapa. Eu zic sa stai pe burta bre ca altfel te duceai la bulau, da tu..responsabilul zonal.

Acum orice fapta buna nu va ramane neraspaltita, probabil Zoso va suporta chinurile blestemelor israeliene si ceva voodoo. Dar bine ca a semnalat la timp.

3 comentarii la „Fabrica de Tepe s-a inchis datorita lu’ Zoso”

  • Eu l-am citat ca sursa deoarce la el am citit, nu a avut vreo sursa incat eu sa urmaresc firul. Daca el nu a citat sursa e urat, desi m-as mira ca Zoso sa faca o astfel de gafa.

   Răspunde
  • Pai el a postat :scris de vali petcu ▪ miercuri, 15 octombrie 2014, 05:47
   Iar pe forum :
   15-10-2014, 12:33
   update2: forumiștii care citesc aici și apoi explică ei același lucru, dar cu alte cuvinte, sunt cei mai amuzanți.

   Practic acuza acelasi lucru.

   Deci Zoso a scris cu vreo 7 ore inainte de cei de pe forum.
   Sau poate mai exista si un alt thread, da link.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.