Fă cadou un gadget !!!

Fă cadou un gandget, spun asta deoarece mereu ne loveşte lipsa de inspiraţie atunci când trebuie să facem un cadou cuiva.

De ce gadget? Pentru că prin natura noastră suntem ahtiaţi după tehnologie şi utilitatea ei.

Eu unul rar primesc un cadou care să îmi fie util, probabil că iniţiatorii ori se gândesc la ceva funny, nu au imaginaţie sau chiar nu ştiu ce îmi poate fi util.

Am văzut pe Gadgetworld nişte cadouri super mişto şi foarte ieftine.
Ca primă impresie, am văzut o baterie externă de 2600 mAh la 39ron, ca paranteză am luat una de la Orange cu 50 de lei de 1000 mAh şi era şi jenantă la transport.

Se apropie Sfântul Andrei aşa ca idee de ziua mea poate vă uitaţi la bateria aia de 10000 mAh că e super ieftină 🙂
Idei de cadouri găsiţi multe pe Gadgetworld, eu unul am găsit un cadou pentru mine, pe care cred ca mi-l voi oferi singur. Am văzut un ceas SmartWatch cu un design foarte frumos, este genul de gadget care nu poate dezamagi atunci când este oferit cuiva.

Şi dacă tot se apropie luna cadourilor, renunţaţi la cadourile clasice cu bluziţe, hanorace şi alte chestii funny, haine avem toţi nu este nimeni dezbrăcat iar cadourile funny produc doar zâmbete pe moment dar ele ajung să zacă undeva într-un colţ uitate, un gadget util nu doar că ajută posesorul dar şi ţi-e cel ce îl oferi îţi va da un sentiment de bine atunci când vezi cadoul tău purtat/utilizat mereu.

3 comentarii la „Fă cadou un gadget !!!”

  • Este o mare diferenţă între power bank si baterie externă.
   În powe bank încarci bateriile anumitor device-uri iar majoritatea sunt dedicate. Spre exemplu un power bank pentru un samsung S3 nu îl poţi folosi si la un lenovo pentru că are decupaj dedicat şi amperaj dedicat.

   Bateria externă este un aculumator compatibil cu orice device, practic nu fortează device-ul cu o încărcare mai mare s-au mai mică.

   Pe lângă faptul că o baterie externă este mai practică deoarece poţi încărca tot ce are mufă usb, micro usb, etc are mare avantaj de a fi universală.

   Uite eu am un Allview X1 Soul cu baterie încorporată, practic nu am ce face cu un power bank pentru că nu îi pot scoate bateria, o baterie externă mă înseamnă un singur obiect cărat după mine care mă salvează atunci când nu mai am baterie la telefon, ţigara electronică, laptop, tabletă, boxe cu încărcare usb..am detaliat cam unde folosesc eu bateriile externe.

   Încă ceva, eu mai cumpăr diverse obiecte de prin târguri, o baterie externă mă fereşte foarte mult de ţepe, pot face probe pe loc.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.