Home » de prin online » Seriale » Episodul 11 : Micul Erou

Opretaţiunea din Canada merge din ce în ce mai bine. Andrei colaborează cu poliţia Canadiană şi infiltrează poliţişti localnici în afacerea lui Adi.

Sergiu este numit un fel de cap al operaţiunii, are încredere totală acum în Adi şi nu se gândeşte decât la profit.
După 6 luni când afacerea era înfloritoare Adi este disperat să termine odată teatrul, retrage investiţiile din Spania şi mută totul în Canada, fix ca în cazul Italiei. Este hotărât să stoargă organizaţia de fiecare ban până când va deveni tot mai vulnerabilă.

În ţară Adi are grijă să distrugă şi aici uşor, uşor operaţiunile cu droguri. Cu ajutorul lui Andrei stinge mai multe filiale din ţară şi închide 10 dealeri de bază ai organizaţiei.

Mutarea lui Adi este una deşteaptă, vrea să convingă organizaţia că în ţară nu mai merită să se investească , poliţia este cu ochii pe ei, se pregăteşte de lovitura finală.

După o seară satisfăcătoare pentru Adi când se întorcea de la unul din cluburile organizaţiei, în faţa casei o maşină trage brusc în faţa lui, 3 cagulaţi îl iau pe sus răpindu-l.

Se trezeşte undeva într-o cabană, nu ştie exact ce a păţit. Pe uşă intră Perică

– Adi, arăţi de parcă ai văzut o fantomă.
– Nu asta eşti? Unde ai dispărut?
– Nu contează unde am dispărut eu, hai să discutăm de ce mi-ai furat afacerile şi te-ai proclamat şef?
– Petrică, nu ştiu de ce mă ţii legat, eu ţi-am salvat afacerile, am muncit să duc organizaţia unde este.
– Bă nu ştiu ce urmăreşti, dar în ţară tot mai mulţi oameni de ai noştri sunt prinşi şi aruncaţi în puşcărie.
– Ştiu, tocmai din acest motiv am investit în Canada, acolo ne merge totul bine, sună-l pe Sergiu.
– Am să îl sun, dacă aflu că ne coci ceva, o betonieră plină îţi va aşterne somnul.
– Nu cred că mai ai puterea asta mă, fără mine nu mai poţi conduce organizaţia, oamenii au încredere în mine. Am o altă viziune, un alt stil de a face afaceri, un stil care ne ţine departe de poliţie.
– Bă eu fac afaceri cum vreau, mi se rupe de poliţie, eu sunt cine sunt iar poliţia ştie asta.
– Cine eşti mă? Un fugar? Dacă vrei să repari ceva, alătură-te mie să îţi arăt cum se fac afaceri.

Petrică este conştient că a pierdut mult teren în faţa lui Adi şi decide să păstreze un low profile, fiind conducătorul din umbră până când îşi recâştigă şefia organizaţiei.

Adi se întâlneşte cu Andrei:
– Adi eşti fenomenal, unde este Petrică,hai să îl închidem
– Nu faci nimic bă, îl laşi în pace.
– Bă să nu îmi zici că acum sunteţi prieteni, vă închid pe amândoi, oare ce ar spune toţi prietenii tăi în puşcărie dacă ar şti că tu i-ai turnat.
– Lasă-mă să fac ce trebuie, dacă îl închizi acum pe Petrică nu rezolvi nimic, nu distrugi organizaţia, ba chiar o vei întări deoarece Petrică nu mai este şeful lor.
– Şi ce ai de gând sa faci?
– În Canada în acest moment oamenii mei se înţeleg cu doi guvernanţi canadieni, urmează să ne extindem şi pe bombonele , ei ne vor ajuta, poliţia trebuie să se uite în altă parte, deci ai grijă să ne ajuţi şi tu. Vreau să îi adun pe toţi.

Organizaţia află că Petrică s-a întors însă tot de la Adi primesc ordine, stilul lui Adi de a face afaceri, fără să implice violenţă, arme de foc şi insulte le prinde bine.

– Petrică, uite suntem gata să punem mâna pe toată Canada.
– Să ce Adi? Dacă intrăm peste alte organizaţii, ne vor măcelări ăia.
– Pentru asta ar trebuie să închidem şi operaţiunile din Germania, cu banii de acolo am putea cumpăra 20% din parlament, ei ne vor ajuta să eliminăm orice organizaţie ne stă în cale. Îl am pe Radu acolo, are relaţii la cel mai înalt nivel.

Petrică îl ascultă pe Adi şî mută toate resursele din Germania în Canada. Urmează luni de zile de vărsări de sânge între organizaţii. Încă nu sunt ei cei vizaţi, poliţiştii cumpăraţi au grijă să lase impresia că organizaţiile au început să se toarne între ele pentru extinde teritoriile.

Canada este în flăcări, Adi mobilizează subtil oamenii în Canada şi cumpără tot ce prinde, de la poliţişti corupţi, politicieni, cluburi, „magazine” de desfacere pentru noua linie de bombonele.

Poliţia canadiană reuşeşte uşor, uşor să restabilească ordinea, slabeşte foarte mult organizaţiile canadiene şi practic deschide calea lui Adi.

Adi cere ca toţi dealerii organizaţiei să iasă rapid la vedere şi să câştige piaţa. Ba chiar atrage dealeri din organizaţiile rivale, le promite procente mai bune şi protecţie în faţa poliţiei dar şi a fostei mafii.

Adi şi Petrică devin rapid printre cei mai temuţi interlopi din Canada, organizaţiile rivale ştiu acum că puterea lor constă în relaţiile avute la cel mai înalt nivel din conducerea ţării.

Petrică, mereu avid după putere se implică mai mult în Canada, aproape că nici nu mai calcă în ţară. Îşi conduce organizaţia cu tiranie, oricine greşeşte plăteşte.

Adi este fericit, a reuşit să îl aducă înapoi pe Petrică, să preia iar frâiele organizaţiei, a închis filierele din alte ţări. Acum este pregătit să dea lovitura de graţie.

– Andrei, cred că am ajuns unde trebuie, poţi să îţi faci meseria acum.
– Adi, nu este atât de simplu, antenele voastre s-au intins până la cei mai mari şefi din poliţie, toţi sunt acum corupţi iar operaţiunea noastră este în pericol. Momentan nu ştie nimeni de ea însă nu ştim în cine să mai avem încredere.
– Păi ce putem face? Acum să îi aduc iar pe toţi în ţară? Nu pot, nu am cum.
– Trebuie să lăsăm impresia că au fost trădaţi de tine Adi, te arestăm şi laşi impresia că sufli tot şi datorită ţie am intrat peste ei. Doar cu un astfel de peşte şi cu astfel de informaţii pot cere serviciilor secrete canadiene să se implice şi să îi distrugem.
– Mă poţi băga în puşcărie pentru ce vrei tu dar pentru turnătorie nu, voi muri în primele 5 minute dacă află ăia că eu i-am distrus. Lasă-mă să mă gândesc, Petrică ar fi cel mai bun pentru asta, în plus oamenii ar crede că a fost vulnerabil şi i-a vândut pentru a scăpa el.
– Şi cum îl aduci în ţară? În Canada nu ne putem atinge de el.
– Mă gândesc, tu doar asigură-te că eşti pregătit, când te sun, să vii cu cavalaria.

Va urma….

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.