Sari la conținut

Editare video pe telefonul Android

editare video android


Avem rețele mobile cu viteze mari, avem trafic de date suficient, deci simțim nevoie să purtăm după noi tot mai puține device-uri.

Astăzi cu un telefon bun reușești să renunți la tabletă, aparat foto și laptop. Astea până când devenim limitați de diverse activități pe care în mod normal le facem pe laptop/pc.

Una din activități ar fi editarea video, astfel că am început să caut câteva programe pentru Android încât să mă joc pe ele oriunde aș fi iar calitatea să fie asemănătoare.

Un prim prpgram din Google Play ar fi Media Studio pe care am început să mă joc puțin, din lipsă de timp nu am apucat să îi descopăr toate funcțiile dar cu siguranță o voi face.

Un alt program (îl căutam de ceva timp) este Time Lapse Video Render, asta pentru că îmi place ideea de time lapse și aș vrea să mă joc puțin cu genul ăsta de aplicații.

Sunt curios ce gen de programe folosiți voi în editare video pe telefon, caut ceva în care pot edita fix ca pe laptop, să pot pune un logo, să pot pune un text pe video, etc și cât de bine randează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.