Ecosal, de la salubrizare la asfaltat strazi

Acum cateva zile am scris un articol in care imi exprimam dezamagirea fata de noul primar Marius Stan. Dezamagire legata de felul in care se misca lucrurile in Galati. L-am contestat si voi contesta pe oricine mosteneste proastele obiceiuri anterioare. In  articolul asta : Galati – Din sat a devenit Comuna mi-am exprimat punctul de vedere vis a vi de felul in care se fac asfaltari/plombari in Galati cu firma de salubrizare a primariei, Ecosal.
Un cititor m-a acuzat ca vorbesc prostii, sunt lipsit de informatii si ca Ecosalul nu are contract pentru asfaltari ,desi ochiul meu inca vede bine . Am revenit pe acea strada unde se asfalta tocmai pentru ai demonstra acelui cititor ca am avut dreptate. Am facut si o poza pentru a demonstra asta. Deci ce scrie pe vesta?

Si credeti-ma ca dupa colt mai erau 5-6 care „plombau” gropile. Eu acum intreb ca orice om curios, ce experienta are firma asta in asfaltat strazi, plombat gropi? Ce experienta au angajatii? Ori consideram ca a da cu matura e o treaba asemanatoare cu decopertarea strazilor, plombare, marcaje. Sper ca macar compozitia aruncata in gropi sa fie facuta de o firma specializata.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.