E sâmbătă și îs 45 de grade ….

E sâmbătă dar afară nu sunt 45 de grade, în casă sunt pentru că fac sarmale :))

Aveam în program să bag articole pe blog astăzi, însă aseară m-a mâncat pe mine în fund să umblu prin cpanel pentru că tot primeam o eroare, așa că blogul a picat de tot.

De la 10:30 am apelat iar la Dr. Marius , a făcut ceva operații pe blog și l-a readus la viață.

Pentru că el nu mai avea timp, m-am apucat eu să modific prin CSS până am adus blogul înapoi cum îl doream, de fapt mai ok pentru ca acum folosesc mai puține plugin-uri.

Așadar ușor, mi s-a cam dus cheful de a scrie astăzi deși am notes pe telefon plin de idei, probabil voi scrie până la urmă.

Acum pe tema asta, voi cum vă salvați ideile? Îți vine ceva în minte de scris dar nu ai cum să scrii atunci, cum faci? Reții ideea, o notezi?

Dacă tot eram în backoffice-ul blogului, am modificat și link-urile din blogroll cu cele pe care chiar am început să intru zilnic.
De ceva vreme s-a creat o mică bulă de bloggeri, observ că ne citim reciproc și asta e bine, practic mai și învățăm unul de la altul….

Să ne citim numai de bine, zic!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

12 comentarii la „E sâmbătă și îs 45 de grade ….”

 1. Scriu în aplicaţia WordPress de pe Android un titlu şi maxim o idee, apoi salvez ca ciornă. Dacă am chef şi timp să aprofundez ideea… bine. Dacă nu, o şterg şi gata. De programat articole ce le scriu astăzi şi se publică automat peste două zile nici nu poate fi vorba. N-am atâta răbdare.

  Răspunde
  • Eu mergand pe stradă și observând chestii , prefer să notez rapid în telefon.

   Cât despre a programa la publicare, am făcut și eu un experiment și este mai ok decât să bag 10 pe zi 🙂

   Răspunde
 2. Scriu ideile pe orice pot,dar de cele mai multe ori pe telefon. Nu pun titlu, scriu doar 2-3 propoziții, în asa fel încât sa ma prind când recitesc. Dacă sunt acasă, salvez direct draft pe WordPress, …

  Răspunde
  • Eu deobicei în notes pun gen tag, pentru ca am pățit ca la volan sa dezvolt un super articol și când sa mă apuc sa îl scriu, uitasem multe aspecte și așezarea nu mai era la fel.

   Apoi cum ai zis și tu, când beau is cel mai șmecher blogger, a doua zi nu mai rețin ideea:))

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.