Home » Personal » Domn Primar, cand mai faci ce ai promis?

Asta cu primarii care promit scoli, locuri de munca, drumuri , etc. e veche insa asta nu trebuie sa insemne ca ii lasam asa si ne vedem de treaba inca 4 ani cand or sa prosteasca taranul iar cu 2 galati si 4 kg de zahar.
Pe primarul din satul bunicilor il cunosc personal, omul e masina de bani. Adica face bani din cantari la nunti, botezuri, instalari de windows, tuburile ce urmau a fi folosite la bransamentul satului la apa curenta.
Asta cu apa curenta in sat, gaze, canalizare este proiectul vesnic al primarilor in preajma alegerilor. Cand e vorba de alegeri , apar 2-3 masini mari cu piatra, muncitori, etc. doar sa dea impresia ca „Daca am sa castig eu, am sa fac”.
Eu las putin la umbra proiectele astea propagandiste si ma leg de soseaua satului. Aici fiecare primar a facut cate un petic de asfalt. Mai exact ai 2 km de sosea, 2 de piatra, iar 2 de sosea…si cam atat. In dealul satului drumul se rupe la propriu. Culmea e ca drumul chiar este tranzitat.
Sa poti ajunge la biserica, mergi pe drumul asta, sa ajungi la cimitir, tot pe drumul asta. Acum 2 ani mi-am busit un kit de ambreiaj pe drumul respectiv. Mergeam in coloana unui mort, stiti cum se merge la mort, cu 10 km/h. Drumul e in panta, panta chiar mare si nu panta ar fi o problema daca drumul ar fi accesibil si nu ar semana cu un drum forestier tranzitat doar de ATV-uri.

Un petic de asfalt si pentru satenii votanti, ati putea „planta”. Pupati-as clapele cu care canti la nunti si botezuri.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.