Home » Tech News » Digi Mobil : Campanie „Bring a Frind”

RCS & RDS desfasoară în perioada 9 iulie – 31 august 2015, în magazinele proprii, promoţia de vară „Vino cu prietenii!”, destinată clienţilor noi Digi Mobil, prin care aceştia pot beneficia de reduceri de 50% la plata abonamentelor, până la 6 luni.

Promoţia „Vino cu prietenii!” se adresează persoanelor fizice care încheie în perioada menţionată, unul sau mai multe abonamente din gama Optim 2, 3, 5 sau Optim Nelimitat şi/sau Complet 2, 3 sau 5, pe o perioadă de 24 de luni.

La contractarea unui abonament de telefonie mobilă, clientul va primi automat pentru fiecare SIM (maxim 2), o reducere de 50% la abonament pentru primele două luni de la activare şi două vouchere cu coduri de reducere, pe care le poate oferi prietenilor care doresc să se aboneze la Digi Mobil.

Totodată, toţi clienţii care au primit voucherele cu coduri de reducere şi contractează la rândul lor un abonament Digi Mobil vor beneficia de reducerea de 50% la abonament pentru primele doua luni şi de două vouchere pentru a aduce în reţea alţi prieteni.

Prin activarea voucherelor până la 31 august 2015, abonatul va beneficia timp de două luni de o reducere de 50% pentru fiecare prieten adus în reţeaua Digi Mobil, ajungând astfel să primească o reducere de 50% la abonament pentru 6 luni.

Abonamentele Optim 2, 3, 5 şi Optim Nelimitat au preţuri cuprinse între 2 şi 6 euro/lună (TVA inclusă), iar cele din gama Complet 2, 3 sau 5 pornesc de la 2 până la 5 euro/lună (TVA inclusă).

În funcţie de tipul de abonament ales, clienţii beneficiază de convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţelele internaţionale fixe şi până la 3000 de minute în reţelele internaţionale mobile, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie (viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul de până la 5 GB) şi până la 300 MB/lună pentru date în roaming national, pe care îi pot utiliza gratuit până la 31 august 2015. Începând din data de 1 septembrie 2015, limita de trafic în roaming naţional va fi de 200 MB/lună.

Totodată, clienţii Digi Mobil pot achiziţiona şi telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, fără dobândă. La semnarea contractelor pe 24 de luni la abonamentele din gama Complet, clienţii beneficiază şi de echipamente gratuite.

Promoţia „Vino cu prietenii!” este disponibilă doar în magazinele proprii în perioada 9 iulie – 31 august 2015. Mai multe detalii despre serviciile şi produsele companiei găsiti pe site-ul www.rcs-rds.ro.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. […] Digi Mobil tocmai a lansat campania Bring a Frind despre care am scris ieri aici […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.