Decor living într-o atmosferă revigorantă

Decor living revigorant? Livingul sau camera de zi după caz, este cea mai utilizată cameră din casă. Fie că ai bucătăria încorporată sau separată, este clar că aici îți petreci cel mai mult timp.

Eu mi-am dorit mereu o atmosferă cât mai aproape de natură. Ceva ce mă poate ține mereu într-un ton pozitiv.

Chiar citeam zilele trecute un studiu despre idei decorative și impactul lor asupra copiilor.

Era la un moment dat o chestie ce părea funny dar foarte reală. Spunea că dacă obișnuiești copilul cu un decor anost, mobilier fad și „comunist” (traducerea mea liberă) , acesta va deveni un om morăcănos și lipsit de idei.

Pentru viitorul living m-am gândit să îmi îmbrac bucătăria în inima naturii, pe cel mai liber perete mi-aș pune unul din peisajele următoare :

imagine-decorativa-padure

fototapet-startonight

fototapet-stanci

Vezi mai multe idei de tapet Natură

Dar asta nu ar rezolva complet livingul, așa că m-am gândit să că nu ar strica să merg în armonie și sa îmi îmbrac la fel și blatul lateral de masă, poate mocheta să o aleg în aceeași tentă.

Nu știu dacă ați experimentat vreodată, dacă nu, nu e prea târziu. Ați avut vreodată un acvariu frumos, viu colorat?

Ei bine eu am avut și o să mai am. Nu rețin un lucru din toată casa care să mă fi relaxat mai bine vreodată cum a facut-o acvariul.

Țin minte că veneam de la muncă, îmi desfăceam o bere și stăteam ore în șir cu soția pe canapea, ne holbam minute în șir la acvariu și la mișcările vii ce aveau loc acolo. Bucuria culorilor, bucuria imensă atunci când acvariul se popula cu mici pete de culoare.

Pentru a vă satisface nevoie de natură, cred că v-ar trebui un acvariu de minim 40 de litri.acvariu-juwel-vision-450

Vezi modele de acvarii

Indiferent cum alegi să îți decorezi casa, adu-ți aminte că aceasta este sanctuarul tău și a familiei tale. Ai nevoie să te simți cât mai bine în ea, pentru că vei trăi zeci de ani și va cântări enorm la psihicul tău și dezvoltarea copilului tău.

Casa este cea mai importantă investiție pe care o facem în timpul vieții, așa ar trebui să fie și decorarea ei.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.