De ce doar idioții iau bătaie de la poliție?

De ce doar idioții iau bătaie de la poliție? În primul rând pentru că sunt idioți.

În ultima vreme tot mai mulți „martiri” insultă poliția amenințând că îi filmează și îi fac vedete pe youtube sau facebook.

Am văzut cu toții idioți care filmează polițiștii atunci când sunt trași pe dreapta, care insultă fără motiv o gască de jandarmi (era puțoiul ăla de mergea prin fața lor, ei erau aliniați iar el îi insulta), puțe proaste care au țipat după polițiști pe stradă , apoi sărăcuțele au fost abuzate, o bătrână care a refuzat să se legitimeze după ce poliția a vrut să îi dea amendă pentru că a trecut neregulamentar strada (de parcă polițiștii trebuiau să zică „Bine doamnă, asta e , mergem la alt cețațean dacă ne refuzați), un alt cocalar pe care eu dacă eram polițist, l-aș fi încătușat direct.

După toate astea, vine cazul unor mucoși, beți, care se întorceau de la ceva proteste, poliția are dreptul să te legitimeze (fiind grup, tulbure, cu ceva afișe au tot dreptul, e normal). Puțanii s-au gândit că au văzut ei ceva pe la Antena 3 si că e cazul să devină vedete.

Așa că au refuzat să se legitimeze, în acel moment spiritele (alcoolul) s-au încins și spre un polițist a zburat o sticlă, apoi mai mulți flăcăi erau gata să îl linșeze. Polițistul a scos pistolul și i-a aplicat două după cap cu tocul de armă. Se vede și aici

În presă „ȘOC, un polițist a pus arma la cap unui copil și a tras trei focuri” , bă trei?

După câteva ore, IML și altele, pizdosul ăla mic nu avea nimic, de fapt nimeni din grupul de mucoși nu a pățit nimic, dar polițisul are un traumatism cranian, că și-o fi dat singur cu arma în cap….pe care scria Tuborg.

Nu stau eu să mai fac sinteze, a făcut un rezumat Zoso aici, poza tot de la Zoso e luată..
Sursa Foto

Și acum, de la ce căcat tot pleacă filmulețele astea? De la niște idioți care nu cunosc legea, care habar nu au când sunt obligați să se legitimeze și când nu, când nu știu că dacă polițistul are în piept insigna, nu este obligat să se legitimeze (doar să se prezinte), că dacă ești tras pe dreapta ești obligat să prezinți toate documentele solicitate iar polițistul nu este obligat să îți arate ție ordinul de parcurs, fișa metrologică, omologarea radar și nici filmarea, astea le soliciți în instanță.

Habar nu au că poți semna un proces verbal pe care apoi să îl contești cu aceleași sanse ca atunci când refuzi să îl semnezi.

Lăsând partea polițiștilor idioți, ăia cu 3 clase mai mult ca trenul, cei proveniți de pe vremea securității.

Un ofițer face 3-5 ani de Academie, timp în care rupe cartea și codul penal. La fel, mucoșii ăștia activiști nu sunt în stare să termine 10 clase dar dau cu căcăt în niște oameni care pentru a intra în Academie, bagă gramatică, istorie și engleză câț nu vor învăța ei toată viața.

Și acum intreb, dacă merg la 12 noaptea pe stradă, chiar și beat fiind..sprijinit de gard, spart, mort și un polițist mă legitimează, ce e rău în asta?

Este perfect normal, dacă se întâmplă ceva în acea noapte, eu sunt primul vizat, că eram cum eram și la ce oră eram. Asta însemnă „a preveni” doar că vedetelor noastre de pe net le place să transforme „a preveni” în „a făptui” și cu cine? Cu poliția.

Bă „nelegitimaților” înainte de a vă mai da cocoși, că luați naibii bătaie degeaba, nu ar fi mai ok să citiți puțin ce drepturi și obligații aveți în societate și da, în relație cu poliția?

2 comentarii la „De ce doar idioții iau bătaie de la poliție?”

 1. Un pic de alcool, ceva mandrie, orgoliu si falsa impresie ca organele legii nu au dreptate…te fac un teribilist.

  In cazul acestui scandal cu activistii si politaiul e rau ca a iesit politaiul aiurea. Le trageam la toti cate un glont in picioare sa stea locului.

  Răspunde
  • Problema e că pentru un glonț tras, chiar și în aer, agentul săracul are de dat zeci de rapoarte și i se face anchetă!

   Și de cele mai multe ori iau bătaie, pentru că ezită să facă uz de armă, indiferent că nu este letală!

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.