Home » Gadget's » Cumpărăm din China pentru că…..buzunar!!!

Cumpărăm din China pentru că…..este mai ieftin.
Mă uitam după o navigație dedicată Kia Cerato LX, încă mă mai gândesc dacă mă apuc să investesc în mașină (nu am băgat un ban din 2008) sau să o vând.

Am câteva chestii de schimbat care m-ar costa circa 2000 ron cu piese noi. În fine, bine că mi-au trecut fazele cu mașină noua. Nu mai am de gând să îmi iau o mașină nouă, am ceva probleme pe la etrierul drepta spate și chiar îmi spunea mecanicul că problemele au apărut deoarece mașina stă.

Așa este, mașina mea stă foarte mult în parcare, în 2014 de exemplu am mers de 4 ori cu ea. Acum la Iași circul cu ea în weekend sau când plec în concediu. Deci stă, stă al naibii de mult încât nu sunt dispus să arunc 20.000€ pe geam.

navigatie Kia

Și să revenit, m-am uitat la chinezi după sistemul ăsta

Pe aliexpress mă costă 297$ și o trimite moca prin DHL în 7 zile. Deci 300$*4.2lei = 1260 Lei de aici , mie mi se pare că are și mai multe opțiuni dar na….

Pe România, adică pe site-ul PieseAuto costă 2290 Lei. Băi deci vorbim de 1000 de lei în plus.

Să nu aud tâmpenii cu garanția că nu face nimeni garanție la rahaturile astea în România. Magazinul îți dă banii înapoi dacă produsul e defect în primele 48 de ore. La fel ca și la chinezi, dacă e nasoliu îl trimit înapoi.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. Marius spune:

    Hai să facem un calcul realist.
    300$ x 4.2 lei + taxele de aici adică 20% TVA inca 60 $ + transport + taxe percepute de DHL pentru formularitatile din vama.
    Mai adaugam si ceva nesansa la un produs prost, transportul dus intors se aduna la costuri. Daca ne mai gandim si ca e posibil ca avem nevoie de garantie… o punem complet. Il facem bibelou.
    Daca mai adaugam si faptul ca poate fi un chinezoi tepar, iar noi nu suntem acoperiti de nicio lege… e totul ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.