Cum se agită pierzătorii Black Friday 2014

Pe net, prin articole şi pe forumuri toată lumea ţipă că PS4 a fost ţeapă, că iPhone 5s tot ţeapă că eMag i-a tras în cărămidă, sigur au avut 1-2 articole şi na, cum adică la 7:00 să fie stoc eupuizat?!

Gigeii ăştia nu au înteles un lucru din ediţiile BF trecute.
Cois când vine BF şi vrei ceva trebuie să te asigur că ai o conexiune şmecheră la net, că eşti deja logat în cont, că ai deja toate datele de livrare trecute şi că eşti deja cu mouse-ul pe produs.

Când s-a deschis BF la eMag au fost 100 de comenzi pe secundă, înmulţiţi voi x 2-3 minute şi vedeţi cam câte comenzi s-au plasat în acel interval de 4 minute pe care unii îl denumesc „Magica ţeapă”.

Black Friday a devenit un concurs, îţi trebuie experienţă şi ceva pregătire să te afli printre primii cumpărători.

Voi chiar credeaţi că îşi va permite cineva luxul de a intra la ora 7:01 pe site având pretenţia să mai prindă PS4 la 999 ron sau iPhone la 1499 ron?

Am mai zis şi am să repet, găsim adevăratele reduceri după livrarea BF pe OLX.
Pun pariu încă de acum că am să găsesc PS4 la 1400 ron, am doar că ăsta este deja preţul vechi al celor de pe OLX, aşa ca dacă ai ceva skill şi experienţă îl scoţi sub 999 ron. Melteanul va spune că a dat lovitura dar el nu ştie că a trecut BF şi un joc e 250-350 ron.

Totul constă în ştiinţa mersului 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.