Cum sa faci o surprise fail

Doamnele viseaza des la Cai albi calare pe cavaleri negri…sau invers. Domnii neinsprirati apeleaza des la serviciile amatorilor cand vine vorba de a impresiona o duduie.
Stiti voi cand trebuie sa luati cadou unei femei si habar nu aveti ce i-ar placea. Apelati la tot felul de rude de ale ei sau prietene, te convingi ca ai ales bine dar ajungi prin a auzi un „Hmmm da multumesc….eh gestul conteaza”.

Suprise failul vazut de mine astazi este mai diferit. Coboram scarile cand vad un tip imbracat in trening de ala gri de zici ca is pijamale cu un buchet in mana, bate la o usa. Iese vecina (nu prea frumoasa, oare cine i-a trimis flor?) si incepe scurtul dialog:
– Sar’mana de la florarie (intinzand florile)
– Multumesc, pot sti de la cine sunt?
– Nu

Si atat, ba atat?
Pai bine ma nenea misterios de trimiti flori, ai dat 50 de lei pe un buchet de flori dar trimiti primul boschetar sa ti le duca? Da ba 10 lei lu unu , se imbraca omul decent, pregatea un vers, un poem, o injuratura ceva. Bine , din pacate habar nu ai cum a decurs momentul dar e bine ca tu te consolezi crezand ca urata s-a chisat pe ea de fericire.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.