Cum iti faci GPS-ul pe Allview, E-Boda , Serioux , Evolio si UTOK sa ruleze mai bine

Detin un Allview X1 Soul , sunt foarte multumit de el pana la un punct. Sunt cam dependent de Google Maps iar localizarea pentru mine a fost mereu un chin, asa ca in timp am cautat mereu informatii pentru a-mi face telefonul sa ruleze bine pe GPS, am gasit solutia acum 3 zile dupa ce am citit foarte multe site-uri din Europa si China.
Europa pentru ca aici sunt multe terminalecu procesoare MediaTek si China pentru ca de acolo se cumpara terminalele dupa care se pune software-ul in Romania.

Am incercat zeci de metode si pana acum doar doua s-au dovedit a fi bune pana acum.

Am ales sa scriu despre tableta sau telefonul tau Android Allview, E-Boda , Serioux , Evolio si UTOK acum deoarece cifra de afaceri a gadget-urilor romanesti a inceput sa creasca alarmant de bine.

Cred ca am in jurul meu cel putin 8 din 10 persoane care folosesc un Brand enumerat mai sus.

Vezi cele mai noi telefoane Allview

Prima metoda este eficienta doar daca te afli in interiorul unui oras.
Dupa ce pornesti datele mobile (netul 3G) si satelitul, deschide si reteaua Wi-Fi. Reteaua Wi-fi te va ajuta la localizarea ta , practic de cate ori treci pe langa o retea Wi-Fi dispozitivul tau este localizat si iti reda locatia.
Daca esti in camp nu functioneaza, te vei ruga doar la sateliti.A doua metoda s-a dovedit a fi castigatoare, am testat-o deja in oras, in rural si in mersul cu masina. A plecat pe Google Maps din prima secunda fara delay.
Daca detii o tableta sau un telefon pe platforma MediaTek (brand-urile enumerate de mine asta folosesc) trebuie sa faci urmatoarele lucruri:
Intri pe PlayStore pe terminalul tau Android si descarci aplicatia Mobileuncle MTK Tools.
Apoi urmezi pasii din poze:
Deschideti Aplicatia Android -> dati pe Engeener Mode-> Engeener Mode MTK -> Scroll pe tabul de sus pana la Location -> Location Based Services-> EPO -> Aici Bifati Enable Epo si Auto Download apoi apasati EPO IDLE-> Back la Location-> YGPS – > Information -> Si apasati in ordinea asta : Hot apoi Full si AGPS Restart.

Inchideti aplicatia si testati-o!!! Setarile prezentate au ca scop principal o localizare mult mai buna a satelitilor si remedierea pierderii semnalului GPS.

6 comentarii la „Cum iti faci GPS-ul pe Allview, E-Boda , Serioux , Evolio si UTOK sa ruleze mai bine”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.