Home » Personal » Cum e afilierea pe la vecini

internet-marketing-company.5.9.pay-per-click-management1


Mă tot uit pe online-ul nostru și observ că din afiliere încă nu se prea câștigă cine știe ce.

Desigur nu suntem la fel de dezvoltați precum vecinii noștri dar nici companiile care intră în programele de afiliere parcă nu vor să facă un pas în față.

Dacă la noi încă se practică micșorarea comisioanelor de Black Friday , afară se plătesc comisioane și doar pentru livrare de lead-uri sau pentru click-uri.

Afilierile cu de tip Pay Per Lead sunt productive pentru toată lumea, comisionul este mai mic dar lead-urile deobicei se concretizează pentru că mai toți advertiserii au programe de Trial sau Demo iar afiliatul este plătit la înregistrare.

Făceam o comparație chiar și pe afilierea de tip Pay Per Sale, e diferență enormă. Dacă ei își permit să ofere afiliatului 20-30% comisioane iar în România abia ne târâim să dăm 3%, vă dați seama care sunt diferențele de mentalitate.

Un site bun de afiliere este ShareASale care deține o bază mare de magazine din toate domeniile. Nu au restricții, au advertiseri PPS și PPL iar Cpanelul este incredibil.

Oamenii îți pun la dispoziție tot felul de tool-uri, de la creare de video la pagini pentru afiliere.

Am desic să încerc afilierea externă pe românia, de ce nu? La ce prețuri sunt afară față de prețurile de la noi, chiar merită încercat.

Cei mai mulți advertiseri au tot felul de cupoane cadou pentru vizitatorii blogului, ori cumpără cu diverse reduceri dacă vin de la tine, ori li se oferă ceva.

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

 1. Andreea spune:

  Merge cu Shareasale. Spun din proprie experienta.

  • cKy spune:

   Uite că dacă tot ești aici, spune-mi te rog faci pe România sau pe extern?

   Sunt curios ce rată de conversie există pe România. A și dacă faci PPS sau PPL

 2. Sfat, dacă vrei să câștigi bani frumoși din afiliere, fă-ți un site pe limba engleză. Și bagă afiliere de pe site-uri ca cel prezentat de tine mai sus. Ai să vezi bani semnificativ mai mulți în cont, decât ce intra acum.

  • cKy spune:

   Stai calm ca deja cochetez cu ideea , faza e ca mă bate gramatica limbii engleze și încă testez și acolo nișe. Fiind pe engleza, nișele sunt mult mai pline și cu site-uri mult mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.