Cum cureți grăsimea din cuptor

Îndepărtarea grăsimii arse poate fi o sarcina descurajatoare, mai ales în cazul în care resturile alimentare au fost lăsate să se acumuleze pentru ceva timp. Cel mai bun mod de a elimina grăsimea arsă din cuptoare și tigăi. De cele mai multe ori grăsimea devine neagră cu un aspect de jar, aceasta se formează astfel din excesul de carbon și ardere. Iată câteva metode pe care le puteți încerca acasă pentru a obține un cuptor curat și igienizat.
curatare-grasime-cuptor

Pentru un cuptor curat:
Cel mai simplu mod pentru a elimina grăsimea arsă dintr-un cuptor, este prin utilizarea unui produs special conceput pentru a curăța un cuptor, cum ar fi Cif Cleaner. Aceste produse sunt concepute special pentru a avea efect asupra grăsimii de cuptor, și conțin ingrediente puternice și eficiente.
Trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe etichetă și să ia toate măsurile de precauție necesare de siguranță înainte de a utiliza.

Bicarbonat de sodiu
Ai putea folosi, de asemenea, bicarbonat de sodiu pentru a îndepărta grăsimea arsă din cuptor, deși poate dura un pic mai mult față de o soluție de curățare adecvată! Iată cum să utilizați bicarbonat de sodiu pentru a îndepărta grăsime arsă pe.

Se măsoară trei linguri de bicarbonat de sodiu intr-o sticla cu pulverizator goală, apoi se umple cu apă și se amestecă soluția până când toate bicarbonatul de sodiu s-a dizolvat
Asigurați-vă că cuptorul este oprit și rece. Pentru a elimina grăsimea arsă, pulverizați peste zonele pătate sau cele vizate spre curățare.
Lăsați peste noapte. A doua zi, toată grăsimea ar trebuie să se desprindă ușor și să faciliteze curățarea.
În cazul în care unsoarea persistă, repetați acțiunea de pulverizare(asigurându-vă că cuptorul este rece)
Se va șterge grasimea din partea de jos a cuptorului cu o cârpă umedă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.