Cine numără primul e mai şmecher!

Tocmai am citit un articol bestial despre mizeria numărătorii la vot.
Bănuim cu toţii că se fură ca în codru dar parcă nici aşa.
Articolul îl gasiţi aici

Aşa, încerc să îmi dau seama ce s-a întamplat ieri. Pe bune sunt şocat. La alegerile astea chiar mi-am pus speranţe, chiar începusem să cred in români şi chiar am crezut că ne-am deşteptat. Cel puţin asta a fost vaga impresie lasăta de mediul online.

Am început să citesc articolele despre românii plecaţi din ţară, despre cozile alea interminabile, despre kilometrii parcurşi pentru a-şi exprima dorinţa ….şi mi-am dat seama de un lucru, suntem penibili.

Ăia plecaţi se presupune că o duc mai bine in diaspora, şi o duc mai bine. Însa tot aia care teoretic ar trebui să simtă nişte dureri în cur despre ce se întamplă în ţară şi cu noi, ăia au ieşit la vot mă!!! Ăia nu noi!!!

Cum este posibil ca românii din diaspora să stea la cozi interminabile iar la secţiile de votare din ţară să bată vântul?

Cum mă să conducă zeci de kilometri, să fie batjocoriţi prin modul în care au fost organizate alegerile în diaspora iar în românia pulimea să nu îşi mişte curu 500 de metri? Culmea , a fost şi zi calduroasă, numai dacă ieşeai să te plimbi şi tot nimereai o urnă.

Ieri am sunat nişte colegi să îi întreb dacă au fost să voteze deoarece nu au mers cu noi odată. Mi-a răspuns unul care înca dormea la ora 13:30, mi-a spus ca se duc când ies la plimbare…….. nu au mai parasit hotelul.

Despre asta vorbim, pulimea nu ştie că şi ei contează, tot ce ştiu ei este sa li se cuvină!!

romani

Între timp mi se face pielea de Andra când vad pozele astea:

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.