Home » Tech News » Chrome promite că va rula mai rapid

google chrome


Cred că am simțit toți micile eșecuri ale browserului Chorme. Cel puțin eu am avut niște probleme în care se înțepa, îmi bloca laptop-ul, își dădea crush.

Acum Google vrea să bage în „priză” un nou algoritm de compresie, Brotli se numește și a fost implementat prin septembrie însă abia acum vor să îl pună serios la treabă.

Practic Google vrea să înlocuiască vechiul algoritm Zopfli cu Brotil, acesta din urmă ar fi cu 26% mai eficient.

Reprezentanții Google susțin că Brotli e gata de pus la muncă și ne anunță că la următorul update de Chorme vom avea Brotli implementat.

Deasemenea Google speră ca Brotli să fie implementat și de către alte browsere. Aici m-aș cam mira să se întâmple asta.

În altă ordine de idei, Explorer e mort și nici nu știu de ce îl tot forțează Microsoft atât. Opera, nu am mai auzit nimic de ei în ultima vreme.

Firefox și-a făcut un update chiar astăzi, nu am intrat să văd ce exact au adus în plus.

Deci în materie de browser se pare că Google nu va mai putea fi detronat, mai ales că se află într-o cursă de sincronizare a tuturor aplicațiilor cu Chrome, practic folosind anumite aplicații, devii involuntar dependent de Chrome.

Eu de la prima instalare de Chrome, nu am mai folosit altceva, mai deschid rar Mozilla, de cele mai multe ori din greșeală.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Perfu spune:

    Eu prefer Firefox pentru ca este mai rapid , pentru ca este mai stabil dpdv al securitatii . Am testat Chrome si din pacate nu m-a incantat , poate la viitoarerele update-uri ma va face sa imi schimb parerea

  2. cKy spune:

    Firefox mai rapid? Întreb pentru că nu am mai folosit de mult Firefox și sunt curios. Îmi plăcea că avea niște tool-uri utile însă viteza m-a făcut să trec la Chorme

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: