Ce mașină de spălat scoate cel mai bine petele?

Ce mașină de spălat scoate cel mai bine petele? Găsim peste tot articole despre cum să alegem cele mai bune mașini de spălat, pe ce criterii să mergem, cicluri de spălare, etc.
Însă nimeni nu a scris, care este mașina de spălat care se descurcă cel mai bine cu petele. Eu unul nu am găsim un articol care să zic „X mașină este mai bună”.

Articolul se bazează pe experiență echipei noastre dar și pe informațiile primite de la Trustedreviews.com .
Trebuie să știți încă de la bun început că o mașină de spălat nu poate scoate singură petele.
Fără un detergent bun, degeaba încercăm.

Evident, topul mașinilor de spălat ce performează în scoaterea petelor, este în directă corelare cu topul celor mai bune mașini de spălat din lume.
Dar să trecem la treabă, să dăm nume de mașini de spălat! Apoi vedem și testul petelor!

Încep cu seria Miele W, cred că este în top 1 mondial această serie, dar și un preț serios. Cel mai mic preț fiind pe Miele WDA în jur de 3800 ron și se termină în Miele WPM la 9000 lei
–>>Vezi aici toate modelele Miele seria W<<-- Mașinile de spălat Samsung WW, avem și aici o serie întreagă, însă cele mai bune rezultate au fost pe WW90 și WW80.

Mașinile de spălat LG seria F14, sunt doar două modele în România, ambele de înaltă performanță, Avem LG F14U1 și LG F14U2. Aici bugetul și nevoile primează.
Mașinile de spălat Siemens seria WM, pe lângă randamentul incredibil în eliminarea petelor, Siemens s-a remarcat și prin consum mic de detergenți.

Acum să trecem și la testul petelor, pentru asta am ajuns aici.
Avem aici un test suprem al petelor. Sunt cam toate petele grele : sange, ulei, vin, suc, ketchup și cafea.
testul-petelor-1

Trebuie să menționez că la spălare s-a utilizat detergent lichid Persil Expert Gel, dar probabil aveți deja un detergent cu care vă împăcați bine.

spalare-pete-2

Arată bine nu? Ei bine, vă anunț că da. Dar în testul cu alte mașini de spălat care nu au programe intense pentru pete, pot să vă spun că s-a luat pata de sânge, a dispărut cât de cât din cea de vin, a rămas puțin din pata de Ketchup, însă pata de ulei și cafea, este tot acolo, tot la fel.

Deci, dacă erai în căutarea unei mașini de spălat care se descurcă 100% în scoaterea petelor, ai găsit aici.

Pentru a susține blogul numărul 1 în soluții de curățare, ajută-ne cu share!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.