Home » Personal » Blog » Ce magazine s-au respectat de Black Friday

În aproape toate magazinele s-a oprit Black Friday, unele încă au ofertele, altele vor începe iar în 29 Noiembrie.

Însă vreau să scot în evidență magazinele care și-au respectat blazonul, magazinele care au înțeles ce este black friday și au făcut tot posibilul să păstreze un aer profesionist.

marketonline

Am să încep (surprinzător pentru unii) cu care au făcut cel mai de bun simț black friday ever. Oamenii au dat reduceri atât cât și-au permis, eu i-am urmărit și promovat înainte de BF și nu am văzut prețuri mărite și apoi reduse. Problema este că nu sunt foarte cunoscuți.

Mai multe persoane m-au întrebat ieri dacă sunt de încredere. Le-am zis că sunt, magazinul nici nu a clipit de black friday, a fost up 100% și deja ce s-a comandat ieri, astăzi de dimineață s-a și livrat.

emag

Au avut ei ceva probleme cu site-ul dar era de asteptat, sa ai 200.000 de useri online nu e tocmai usor, totusi vorbim de 1% din populația țării. eMag deja livrează de dimineață tot ce s-a comandat ieri. Am ales Marketonline înaintea eMag deoarece nu dispun de bugete similare.

Altex

Tocmai îmi spune o amică că a încercat două ore să dea o comandă, în final s-a dus pe alt magazin. Oricum overall au fost ok, au avut probleme în orele de vârf, deja au început și ei livrările.

Tot aici mai adaug și toate magazinele de fashion. Nici nu au clipit, reduceri ok, comenzile s-au înregistrat în timp real.logo-comodo

matarro-logo-1443193198
kurtmann
PPT
Nail Shop
hiris
rsz_cosmo-logo
small avon logo_full
logo (1)
astratex

Restul ca evoMag, Elefant și Cel nu au înțeles că Black Friday este totuși o sărbătoare a marketingului și dacă o tratezi cu dispreț, te va disprețui mai târziu.

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. […] Ce magazine s-au respectat de Black Friday […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.