Ce înseamnă simbolurile de spălare de pe etichetele rufelor?

Ce înseamnă simbolurile de spălare de pe etichetele rufelor?

Pași cheie:

Este ușor să citești simbolurile de spălare pe haine și să nu știi cum să le speli corect! Cu toate acestea, dacă vă familiarizați cu aceste explicații pentru ceea ce înseamnă fiecare simbol, viitoarele spălări vor fi mai ușoare!
Toți am pățit ​​cel puțin o dată să scoatem o haină preferată de la mașina de spălat și să observăm că ceva nu a mers bine, s-a decolorat sau deteriorat materialul! În acest moment doriți să fiți atenți mai mult la simbolurile de spălare de pe etichetae. Aici voi explica cele mai comune simboluri ale instrucțiunilor de spălare de pe etichetele de hainelor.

Puteți să luați o foaie și un pix să le notați sau puteți salva acest articol în bookmarks.

Cele mai comune simboluri de spălare :
Simbolul de spălare: prezentat ca o găleată umplută cu apă, Simbolul de spălare vă arată ce temperatură sau setare a mașinii de spălat trebuie să utilizați pentru acest tip de țesătură.

Afișarea temperaturii: În interiorul simbolului „Spălare normală”, va exista fie o valoare de temperatură sau 1 până la 6 puncte care semnifică intervalele de temperatură. 1 punct = 30°, 2 puncte = 40°, 3 puncte = 50°, 4 puncte = 60°, 5 puncte = 70° și D6 puncte = 95 °.

Permanent Press: Simbolul Press Permanent are o linie sub simbolul standard de spălare. Straturile Permanent Press au fost tratate cu substanțe chimice pentru a se asigura că rezistă la șifonare și își păstrează forma originală. Dacă o haină are simbolul permanent press, înseamnă că nu trebuie să o călcați.

Ciclu ușor: simbolul Cycle Gentle are două linii sub simbolul de spălare standard. Ciclul delicat este destinat fibrelor delicate, cum ar fi lâna sau mătasea, sau hainelor care ar putea fi deteriorate de o spălare viguroasă (cum ar fi blaturile, ciorapii sau lycra).

Spălare manuală: Simbolul de spălare manuală este simbolul standard de spălare cu o mână în partea de sus. Pentru hainele „Spălare manuală”, nu folosiți o mașină de spălat. Spălați rufele într-o chiuvetă sau într-o cada mică, folosiți-vă mâinile pentru a vă asigura că lichidul de curățare este frecat profund în material și apoi clătit. Verificați lichidul de curățare pentru a vă asigura că este potrivit pentru spălarea manuală, detergenții mai ușori au fost special proiectați pentru spălarea manuală și sunt siguri pentru haine și pentru mâini!
Câteva exemple de detergenți manuali aici.

Nu se spală: Simbolul nu se spală este simbolul standard de spălare cu o cruce in X pe el. Dacă eticheta vă instruiește să nu spălați elementul, acesta trebuie curățat după ce se murdărește, cel mai bine duceți haina la o curățătorie.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: