Cancerul, această boală a țării pe care nu o putem combate

cancer-600x251


Nu știu foarte multe despre cancer, știu doar că sunt multe forme ale acestei boli și că tot mai mulți români mor pe capete.

Nu știu dacă s-a inventat încă un leac pentru cancer, dar am înțele că sunt tot felul de intervenții și medicamente care pot ajuta la vindecare.

Chiar nu mă pricep la boala asta, nici nu aș vrea să mă pricep vreodată sau să fiu nevoie să învăț pentru cineva, cancerul este pur și simplu un cuvânt căruia eu aș vrea să îi dau delete din memorie. Rostirea lui îmi încrețește pielea.

Aflu de la Marius că tatăl unui prieten de al lui are cancer. Băiatul este blogger și cere ajutorul pe blogul său : Tata are cancer. Daca puteti sa ajutati, va rog sa o faceti.

Din ce citesc pe blogul băiatului realizez că a avut parte de niște intervenții nu foarte costisitoare însă pentru el care trece prin diverse situații și nu are banii necesari, intervențiile au fost enorme.

O anestezie pentru coloscopie a costat 400 de lei dar nu au fost bani. Mor când văd sumele astea infime, dar băiatul nu le-a avut. Așa că intervențiile medicale au fost dureroase, din ce scrie în biletul de externare sunt șanse ca testele să nu fie ieșit bine tocmai din lipsa anesteziei.

Dacă îl puteți ajuta în vreun fel, orice ajutor contează. Este vorba și de un ajutor financiar însă cred că are nevoie și de sfaturi, îndrumări în lupta lui.

Dă share, poate cineva din lista ta poate ajuta!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

3 comentarii la „Cancerul, această boală a țării pe care nu o putem combate”

  1. Momentan este nevoie de sange, deoarece de banuti am mai facut rost. Cine doreste sa doneze, trebuie sa mearga la Spitalul Militar Central (Bucuresti) unde trebuie sa spuna ca doreste sa doneze pentru Tanase Dorel, internat la Spitalul Bagdasar-Arseni – chirurgie generala.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.