Ziua nu ar putea începe fără o cafea bună

De când mă știu sunt consumator de cafea, de fapt am și un ritual .

Dimineața când mă trezesc beau un ness, este primul lucru pe care îl fac după ce mă spăl. În jur de ora 8:30 deja mă îmbrac să plec spre birou.

Ajuns la birou, parchez mașina și imediat sar în magazinul de vis a vi să îmi cumpăr o cafea. Practic fără acest ritual sunt pierdut toată ziua.

Pe la ora 13:00 mai servesc o cafea, după masă am mereu stare de somnolență și am nevoie de o cafea tare, următoarea cafea vine pe la ora 17:00 și după nevoi, mai servesc una pe la orele 20:00.

Acum câteva luni de zile m-am hotărât să înlocuiesc nessul cu cafeaua la ibric. M-am simțit foarte bine și chiar simțeam că beau cafea adevărată.

Fiind și fumător, combinația mirosului și a gustului de cafea dimineața mă duce cu gândul la acele meleaguri turcești pe care le vedem mereu în filme.

Am renunțat ușor, ușor la cafeaua la ibric din lene. Ca să fi băut cafeaua proaspătă dimineața ar fi trebuit să o fac atunci, asta înseamna să mă trezesc mai devreme să o fac, să aștept să se mai răcească și apoi să o consum. Așa că din comoditate am trecut înapoi la ness.

Sunt conștient că ness-ul nu îmi face prea bine, de atunci tot stau cu gândul la un expresor de cafea doar că niciodată nu am găsit unul potrivit. Majoritatea funcționau pe plicuri de cafea instant și nu puteau reda aroma de cafea la ibric, toate aveau gust fix ca acea cafea de tonomat la 1 leu.

logo

Am ajuns iar la dorința de a bea cafea la ibric, știind trecutul meu, am decis să caut o cafetiră care să poate reproduce acea aromă. Am găsit cafetiera Arzum care poate reproduce mirosul și aroma cafelei la ibric. Astfel sunt sigur că mica mea problemă, lenea nu mai poate interveni și renunț și la nocivul ness.

Cafetiera am găsit-o pe magazinul MarketOnline.ro, tot la ei găsiți și alte promotii cafetiere.

okka-cafetiera_premiu_superblog

Articolul este înscris în cadrul SuperBlog 2015 și sper să câștig cafetiera din poză, mi-ar fi foarte utilă la birou unde petrec 60% din timp cu cafeaua în față.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.