Home » Personal » Blog » Cadouri copii de Moș Nicolae

Moș Nicolae cadouri


Vine Moș Nicolae și probabil deja căutați cadouri pentru cei mici. Sunt adeptul cadourilor utile, însă la copii e puțin mai greu. E mai greu să combini utilul cu plăcerea copilului. Eventual putem alege cadouri pentru copii de Moș Nicolae care să fie creative.

Am găsit aici niște seturi de pictură, mă gândesc că cei mici își pot pune imaginația la lucru fără să se simtă „ca la școală”.

Jocurile de societate sunt iarăși o alegere bună, îmi aduc aminte că în copilărie ne adunam pe casa scării și jucam tot felul de jocuri de cărți, remi, monopoly. Când am mai crescut am trecut la CATAN.

Deasemenea cărțile sunt iarăși o alegere mai mult de cât corectă. Trebuie să alegi tipul de carte care să îi capteze atenția și să îi deschidă pofta de lectură. Libris deține o colecție de cărți impresionantă, aici.

Dacă totuși vrei să îi cumperi ceva mai complex, cum ar fi o consolă de jocuri. Atunci ai Consola Microsoft Xbox ONE 500 GB + Joc FIFA 16 + 14 Days Xbox Live la 1699 Ron sau Consola Sony PlayStation 4, 500 GB la 1599 Ron. Dacă bugetul este mai limitat, poți opta pentru o consolă Xbox 360 la 894 Ron.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.