Ba scrie , scrie si pentru cei 15 vizitatori

Aseara am iesit la o bere cu Gabi , Andrei Cismaru, Adi Bot, Ana si Gregor Teodorescu. Plecand din postura de „micul blogger” am ciulit atent urechile la sfaturile lor.
Andrei spunea ca trebuie sa scrii, des si pe stilul tau. Ne-a sfatuit ca si comunitate sa scriem mai des despre orice se intampla in Galati – Braila.
Tot el spunea ca odata ce scrii si scrii bine vor veni si campaniile la tine. Indiferent daca ai 1000 de vizitatori sau 15 vizitatori, agentiile vor dori sa ajunga la toti, astfel vor dori sa ajunga la cei 15 cititori ai tai, de multe ori sunt mai relevanti ca altii 100 a unui blog ce atrage fake trafic.

Mi-am notat in memorie multe sfaturi si am de gand sa le utilizez.
Am fost bucuros sa observ ca nu sunt singurul care isi noteaza in telefon subiectele/ideile aparute pe moment.
Au fost discutii care mi-au deschis si mie ochii si am inteles ce trebuie sa fac si normal si subiecte la care eram pe langa, dar asa inveti.
Sfatul lui Andrei ar trebui sa puna in miscare comunitatea insa ea se vrea miscata? Este adevarat ca nimeni din Galati sau Braila nu prea scrie despre aceste doua orase, despre evenimente, despre nimic. Nici eu nu prea scriu, insa daca nu scriem, cum vrem sa avem trafic din zona asta?

Cred ca o comunitate ar trebui cumva directionata, cred ca cineva ar trebui sa adune oamenii la un loc si sa le zica ce sa faca, comunitatea trebuie sa fie coordonata pentru ca in momentul asta nici macar nu stim ce bloguri avem in Galati, cine scrie si pe ce nisa scrie, care scrie bine, care scrie prost, care scrie despre lapte si care are blog cu poze. Nu stim, da la o cautare pe Google gasim 2-3 articole cu o serie de bloguri insirate, dar urmareste cineva acele bloguri?
Un cititor galatean ar trebui sa aiba ca si sursa de informare minim 4-5 bloguri din Galati, din pacate nu are ce informatii sa culeaga deoarece nimeni nu scrie nimic despre Galati.

Probabil cu ocazia asta am sa incerc sa fiu primul sau unul din cei ce se vor orienta mai mult catre orasul lui.

5 comentarii la „Ba scrie , scrie si pentru cei 15 vizitatori”

  1. Cu siguranta sunteti mai multi. Asta era si sfatul lui Andrei. Sa scrieti despre oras, comunitate.
    Ai putea lua initiativa si sa aduni toate blogurile intr-un articol. Astfel ati afla unul de celalalt si poate ai face si niste mici adunari.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.