Sari la conținut

Avem nevoie de primari influenceri

Avem nevoie de primari influenceri, asta este opinia mea și o să explic puțin de ce cred asta.

Mă uitam la Elena Lasconi și cum încearcă să restabilizeze mizeriile vechilor administrații. Chiar dacă face puțin câte puțin, populația începe să vadă schimbarea.

Populația începe să simtă importanța fondurilor europene, începe să înțeleagă că se putea și în trecut dar nu s-a vrut.

E important să avem primari influenceri, în primul rând pentru că aceștia penetrează audiențe din afara urbei lor.

Astfel văd și eu, și tu, și alții că „bă, hai că se poate!” , cum ar fi să votez altfel sau să îmi pese ce votez?

E adevărat că sunt prea puțini în țară, dar mai important e ca aceștia să penetreze feed-urile tuturor.

E important să vedem primari influenceri în orașe dar mai important e în sate, acolo unde orice mică ivestiție se vede și mai bine și e mai importantă cum e la Smârdan Galați unde primar este Silviu Zinică.

Sau chiar primarul Pucheanu din Galați, care surprinzător e de la PSD dar a schimbat fața orașului.

E important ca acești oameni să iasă public și să arate că se poate. Pe lângă popolație, aceștia îngustează mult aria de hoție a colegilor lor din toată țara.

Devine de porc să iei un mandat și să nu aduci niciun ban în comună, doar să furi, trebuie să faci ceva, un parc, o stradă, o conductă de apă….nu mai merge figurația pentru că oamenii văd la alții.

Oricum, mi se par cele mai ușoare vremuri să fii primar, sunt bani din abundență. Trebuie doar să ai oameni cu proiecte la gata și banii de aport propriu, dacă nu ai personal, externalizezi.

Deci da, pe mine nu mă deranjează primarii care se laudă, ba să o facă, des și tare.

Ce n-aș da să văd zilnic postări noi cu diverse proiecte începute, așa am avea o speranță reală la bine!

3 comentarii la „Avem nevoie de primari influenceri”

  1. Ști cum e chiestia? Oamenii pe orice arie a vieții, nu doar in politica „când se satura” incep sa „se manifeste” că sau saturat: reacția „publicului
    colectiv” suna cam așa: nu mai vreau un primar hot, nu mai vreau sa fiu sărac, nu mai vreau o atitudine toxica, nu mai vreau x dezastru personal sau general 🙂 dar problema vine așa: în momentul în care exprimi nemulțumirea, emoția ta pica pe problema, înțelegi ce zic? Pur și simplu te gândești: „nu mai vreau hot la guvern” nu mai vreau sa fiu bolnav, nu mai vreau primar corupt, nu mai vreau…. lista continua pe situații negative… Dar vezi tu? Acolo unde cineva are emoția, acolo are și energia… In momentul in care cineva zice că nu mai vrea un primar hot de exemplu el nu se focusează pe soluție, ci pe problema și… Asta primește!(pentru că atât de multă importanță ia dat hoțului deși nu este mulțumit de el incat la atras, și… La mai și ales), daca „mintea colectivă” sar focusa mai mult pe: Suntem o comunitate europeană, am avut ocazia de a fi contemporanii acestei ere, suntem în continuă evoluție, meritam evoluția este meritul nostru de oameni treziți la realitate, iar realitatea pozitivă pe care noi ca și comunitate ne-o dorim in raport cu contemporanul este….. Și aici enumeram toate detaliile care ne trec prin cap a fi necesare, pentru evoluția colectivă supremă, deja…. Parca ai citit mai calm și mai liber a doua parte a textului nu? Deja oamenii nu vor mai fi interesați de cat de hoți sunt x și y, ci îi vor da detașați pe mana legii, și vor alege ceea ce considera că merită din perspectiva unui oamenilor contemporani, treziți la realitate… De obicei liderul (ales) reflectă imaginea grupului, in concepții fie că acest grup recunoaște fie că nu… Și de obicei unde liderii sunt nașpa… Este pentru că atât a considerat comunitatea că merită…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.