Antena 1 joc de glezne, Liga 1 nu e pentru amatori!

Când am auzit prima dată că A1 va da cel mai important meci al etapei am zis „Bă ce căcat? adică Digi dă, UPC dă, Telekom dă, Orange dă, Seenow dă și cine știe cine mai transmite.

Multă vreme am stat și m-am gândit care este strategia, apoi am auzit reclamă cu „Vezi Dinamo – Steaua pe Antena Play” să mori tu? Buhahahaaa

Da, pelicanii au pus rând pe rând botul la Liga 1 fără să știe în ce s-au băgat. UPC și Telekom au luat țacă crezând că Liga 1 valorează ceva, Digi a jucat inteligent (doar a deținut ratingul timp de 5 ani) iar apoi au picat toți în mirajul „să luăm clienți cu Liga 1”

Minunea ( a se citi $$$$) a ținut mai puțin de 2 luni, căci A1 și-a dat seama că pute, singura audiență (umflată de altfel) o face Gâdea așa că a încetat acordul pentru Liga 1. Acum va fi difuzat 1 meci pe etapă la TVR 1 și TVR 2 dar nu zice ce meci.

Practic domnii din Intact și-au dat seama că ei nu știu să facă nimic altceva, a da cu căcat e la rang de artă acolo.

Domnilor Liga 1 nu produce bani pentru Provider, a fost cândva o unealtă de atracție dar s-a stins iar provider înseamnă RDS, UPC, Telekom nu A1 sau Pro TV.

Dar greșeala nu este greșeală, A1 se chinuie de câțiva ani să devină Pay per View și nu prea reușesc. Au avut cândva un comunicat de presă că vor ieși din Must Carry dar apoi și-au amintit cum 1,2 milioane de români nu au renunțat la Digi (DTH) când au scos antelene. Așa că s-au mai potolit.

Apoi săracii au tot încercat prin conținut divers să îi ia locul Pro-ului și să facă pasul, dar iar nu au putut, practic acum dacă A1 s-ar declara pay per view, RDS din ambiție i-ar zice „MARȘ Mă” iar A1 fără RDS ar falimenta.

De ce? Pentru că A1 trăiește din publicitate (ca orice post tv) și fără expunere , 0 publicitate. Așadar nu este tocmai înțelept să ieși din grila unui furnizor cu 4 milioane de abonați TV.

Așa că faza cu Liga 1 a fost cam așa „Am băgat degetul, era rece apa așa că ne-am cărat”.

Da PRO TV și-a permis să iasă din Must Carry pentru că era și este NR.1 în România, în ciuda plecărilor și rectificărilor de bugete din trust!

2 comentarii la „Antena 1 joc de glezne, Liga 1 nu e pentru amatori!”

  1. inafara de maruta, antena a furat tot ce se putea de la pro.

    gasca aia de ticalosi de la a3 mai misca ceva, dar cu un basescu mort de mult, trebuie schimbata si strategia aia :)) si eu am ras isteric cand am auzit ca a1 difuza meciuri.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.