Angajari : Agent Teren Vanzari Galati

Uite aici un job atat pentru cei fara experienta cat si pentru cei ce vor sa mai adauge ceva venituri in buzunar.
RCS & RDS cel mai mare furnizor de Televiziune, Internet si Telefonie fixa din Romania, angajeaza pentru orasul Galati Agenti Vanzari Teren.
Descrierile postului:
Este un job dor to dor, mergem la potentialii clienti si promovam serviciile RCS-RDS in vederea contractarii lor, job-ul este simplu, nu se contracteaza iluzii sau fel si fel de retete miraculoase.
Contractam zonele Urbane cat si pe cele Rurale, in piata rurala avem un singur competitor.
Este un job cu program flexibil in regim part-time, ce implica Contract Individual de Munca, parte salariala fixa si comisionare per serviciu.
Marea majoritate a agentilor nostri au transformat acest job in regim full-time datorita potentialului existent in piata.
De mentionat, pentru a evita informatiile eronate venite din exterior, comisionarea se face pe serviciul contractat in parte nu pe numarul de contracte.De exemplu daca incheiati un contract de TV+NEt+Tel,aveti 3 servicii si fiecare serviciu este bonusat conform grilei sale.
Este job-ul ideal pentru studenti sau pentru cei ce mai au un job si vor sa isi intregeasca veniturile,dar si cei fara experienta ori fara un loc de munca pot incerca, de asemenea datorita impactului cu publicul acest job poate fi combinat cu usurinta cu alte activitati, cum ar fi domeniul Asigurarilor RCA.

In cazul deplasarilor in alte Judete, se ofera cazare + diurna!

Cerinte:
Studii medii, ambitie, perseverenta si seriozitate.

Nu cerem experienta deoarece candidatii vor urma cursuri de pregatire teoretica si practica.

Lasa cv-ul tau la adresa : andrei.bucur@galati.rdsnet.ro
Sau poti lasa un cv la sediu de pe strada 1 Decembrie 1918 zona „Doua Babe” fosta cofetarie Machi sau fostul sediu TechNet

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.