Allview Black November – primeşti cadou un accesoriu!

coming_soon (1)


Allview desfăşoară o campanie în stil Black Friday doar că se adresează întregii luni de zile.

În luna noiembrie Allview desfăsoara o campanie cu toţi retailerii săi prin care toţi cumpărătorii de telefoane/tablete Allview primesc gratuit un accesoriu pentru aparatul respectiv, direct de pe site-ul dedicat Allview, www.allviewbf.ro (site-ul deveni activ pe 21.11).

Pentru a putea fi eligibili, păstraţi bonul produsul Allview şi înregistraţil pe site.

Parte din regulament :

Art. 7. Produsele cadou şi acordarea acestora

7.1. Clientii care achizitioneaza un produs participant la Promotie vor castiga un accesoriu pentru produsul cumparat, pe care il pot revendica accesand www.allviewbf.ro, in limita stocului disponibil, pana pe 7 decembrie 2014.
7.2. Pentru a intra in posesia produsului cadou participantii trebuie sa fie de acord cu achitarea taxei de transport de 20 de lei pentru expedierea prin curier sau pot ridica produsul cadou din Showroom-ul Allview din str. Brazilor, nr. 61, Brasov.
7.3. Un participant poate castiga cu un produs achizitionat un singur premiu in cadrul acestei promotii. In cazul in care un participant achizitioneaza mai mult de un produs, acesta are dreptul de a primi maxim 3 accesorii.
7.4. Câstigatorii premiilor oferite în cadrul acestei Promotii nu au posibilitatea de a schimba premiile cu alte premii, sa primeasca valoarea in bani a premiilor si nici sa solicite schimbarea conditiilor Promotiei. Premiile nerevendicate de Castigatori pana la datele mentionate de Organizator in art. 6 raman in posesia Organizatorului si nu vor mai putea fi acordate dupa expirarea acestora.
7.5. Termenul de livrare este intre 3 si 15 zile lucratoare de la data inscrierii.

Art. 8. Conditii de validare

Pentru ca inscrierea unui participant sa fie validate trebuie ca produsul sa fie participant la promotie si data emiterii facturii sa se regaseasca in perioada promotiei 1 noiembrie – 30 noiembrie 2014.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza acordarea premiului participantilor care nu intrunesc toate conditiile de participare sau in cazul in care se constata o frauda, o suspiciune de frauda, un comportament nepoliticos sau abuziv.

Regulamentul complet îl puteţi vedea pe site-ul dedicat atunci când acesta devine activ.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.