Home » de prin online » Ai toate motivele sa te abonezi la RDS

Incep prin a-mi exprima regretul ca ieri dimineata la ora 8:00 am fost prea plictisit si nu am scris nimic despre noutatile RDS, regret pentru ca la 3 ore dupa a publicat Capital.ro fix ce urma sa scriu eu.
Dupa cum arata articolul, cred ca au o sursa in RDS.

Le luam pe rand, de internet am mai scris, RDS a lansat 500 si 1000 mbps. Zic a lansat deoarece comenzile sunt deja posibile pe digicare.rcs-rds.ro . Tot acolo vei gasi si ce resurse minime trebuie sa ai pentru aceste doua tipuri de internet.

(Sunt curios, vor scoate reclama UPC cu „Cel mai mare net din Romania”)
O alta surpriza din partea RDS este ca ofera abonatilor existenti cat si viitorilor, routere in custodie cu 5 lei. Aceasta a fost cererea clientilor, de-a lungul timpului departamentul comercial a centralizat aceste cereri si astfel s-a ajuns la concluzia ca oamenii vor, e si mai ieftin fata de UPC.

Ultima surpriza a lunii vine din CI+ si CMU-uri, mai exact rds lanseaza inca din data de 22.10.2013 solutia cea mai buna pentru decodoarele HD.
Poti viziona toate canalele care au format HD, disponibile in abonamentul Digital, fara costuri suplimentare.

Cate poti comanda si cat te costa?
Vezi condiţii comerciale

Primul card CI+ il primesti in custodie la abonamentul Digital (daca ai deja un decodor in custodie, poti inlocui decodorul cu acest smartcard).
Al doilea si al treilea smartcard au o chirie de 3 lei lunar (TVA inclus).
Daca vrei sa cumperi acest card, il poti cumpara cu 100 lei (TVA inclus).

Extraoptiunile sunt disponibile si atunci cand utilizati CI+

Eu mi-am dat comanda inca de ieri la prima ora, cand ma gandeam sa scriu aceste randuri.
Pentru mine este un avantaj real, nu doar ca scap de decodorul HD dar eu plateam 38 de lei ( 30 lei grila digitala cu decodor sd inclus + 8 lei HD), acum voi renunta la HD si voi plati CI + 3 lei, deci mai scad 5 lei.

Avantajul major nu consta in 5 lei, ci in faptul ca acum pot exploata televizorul la maxim, credeti-ma , televizoarele asta merita !

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.