Ai lor au fost mai buni!!! Zahărul lor era mai dulce!

Ai lor au fost mai buni, ca la fotbal. Doar că noi suntem români şi nu ne place sa recunoaştem o înfrangere.

România s-a bătut singură ieri la vot, oamenii sunt nepăsatori dar totuşi îşi plâng de milă că trăiesc greu şi ţara îi fură.

zahar electoral

Ai lor au fost mai buni, ţineţi minte când Ponta spunea într-un interviu că aparatul lui Băsescu a funcţionat mai bine? De data asta şi-a învaţat lecţia şi a ştiut sa facă aparatul lui să meargă.

Campania dusă de unii pe net s-a dovedit a fi inutilă, sondajele nu au reflectat deloc realitatea iar rezultatele au fost cele ştiute deja.

Noi aştia tinerii ne meritam soarta, din 9 milioane de români prezenţi la vot 5 milioane au fost pensionari. Deci înca mai trăim la mila lor.

Românul a ars-o nasol pe net dar a lipsit de la urne. E mai simplu sa dai mesaje pe facebook şi sa votezi cu un click în loc sa iţi mişti curu până la prima urnă.

Au fost zeci de articole şi postari anti-Ponta , şi totuşi l-aţi votat!! Să înţeleg ca e cool sa te declari anti doar pentru a nu-ţi atrage antipatii dar totuşi sa votezi cu el? Ce este asta? Dovadă de laşitate si bagatorie în seamă.

2% din populaţie au fost idioţi, ăia de şi-au anulat voturile sunt nişte idioţi. Au avut şansa să facă ceva util cu votul lor, dar au ales să fie cool, altfel ce căcat mai postau pe facebook? Cum îşi mai afişau ei isprava, cum mai adunau like-uri.

Sper ca aştia funny să vă loviţi de uşi închise când o să vă căutaţi un job, sper să simtiţi cât de curând cât de idioţi aţi fost şi să realizaţi ca 2% ăla conta!

Mai în glumă , mai în serios făcusem un articol pamflet prin care spuneam că dacă pică net-ul duminică, Macovei dispare de pe buletinul de vot. Apropo, unde aţi disparut drag electorat?

Macovei nu ar fi avut niciodata şanse, e femeie iar noi suntem un popor de misogini!

Şi draga staff de campanie Iohannist, mai scoteţil frate pe Iohannis din eterna tăcere că aşa nu va castiga niciodata. Românul are nevoie să îl audă pentru al vota, daca îl tineţi închis in dulap nu va avea şanse în turul doi.

România m-ai dezamagit, eşti întreţinută de pensionari şi condusă tot de ei.

Tineret, m-ai dezamăgit şi mai mult!!!

Alţii iesă în stradă 100.000 pentru o taxă la net iar noi nu suntem în stare să ne decidem viitorul!!!

7 comentarii la „Ai lor au fost mai buni!!! Zahărul lor era mai dulce!”

 1. Eu sunt surprins că încă mai există optimism în rândul unora.

  Din surse sigure ştiu că PNL-ul (Iohannis, gen) e pişat la cur în momentul de faţă. Calcule peste calcule, probabilităţi peste probabilităţi şi tot nu prea dă peste 50 de procente.

  Răspunde
 2. Ideea e că mulţi spun „Las’ că-i bun şi Ponta. Pentru ce să merg la vot? Să consum benzina?”. Că na… cum ai spus şi tu: pensionarii decid soarta ţării. O parte din tinerii anti-Ponta sunt minori…

  P.S: Am fost la vot de fiecare dată şi nu mi-am anulat votul (o prostie „anulatul votului”, de altfel).

  Răspunde
 3. Ne aflăm într-un moment de cumpănă, niciodată nu am auzit atâta implicare pentru alegerile prezidenţiale…dar s-au dovedit a fi doar vorbe în trend.

  La câtă vâlvă s-a facut pe net, mă aşteptam să se vadă prin prezenţa la urne.
  Ponta ne-a dovedit cât de incapabili suntem şi cât de nepăsători suntem.

  Preşedintele ţării este oglinda populaţiei, deci ăştia suntem, nişte păcălici!!

  @Adi, doar optimismul ne-a mai rămas.

  Răspunde
 4. Poate ca nu a vorbit Iahannis prea mult dar a fost suficient cat sa castige. Deja poporul s-a obisnuit cu vorbe multe si fapte putine…acum speram sa fie vorba putina si fapte multe.

  Răspunde
  • A meritat să iasă Iohannis şi doar pentru ştirile de dimineaţă, văd în fiecare zi câte o arestare :))

   Nu a facut el ceva deosebit , noi am făcut. Prin alegerea lui Iohannis am arătat şi aleşilor calea ce ne-o dorim.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.