50$ No Deposit Bonus pe PartyPoker

PartyPoker este de ani de zile, una dintre cele mai mari 5 platforme de poker online. Compania a fost înfiinţată în 2001 şi aparţine de concernul PartyGaming, care este cotată la bursa din Londra încă din 2005.
Învaţă cum să joci poker absolut
gratuit şi profită de un bonus de 50$ de la PokerStrategy.com!

PartyPoker oferă un număr foarte mare de mese de joc cu bani reali iar amatorii de multi-tables nu ar trebui să aibă nici o problemă în a găsi suficiente mese la limitele dorite. PartyPoker este binecunoscută şi prin faptul că atrage un număr mare de jucători slabi, chiar şi la limite medii/mari.

Jucătorii pot câştiga PartyPoints pe care le pot apoi schimba în bani. De asemenea, compania are diverse promoţii regulate şi în momentul de faţă oferă un bonus pentru primul depozit de 100%, până la maxim 500$.

De la relansarea programului, în septembrie 2008, PartyPoker oferă în acest moment unul dintre cele mai bune programe disponibile: un design atractiv, atenţie la detalii şi numeroase alte opţiuni care fac din jocul la PartyPoker o experienţă veritabilă.

Câştigi 1.75 StrategyPoints la PokerStrategy.com, pentru fiecare PartyPoint acumulat.
poker online
Pasi de urmat pentru 50$ capital de start:
1. Te inregistrezi pe PokerStrategy.com dand click pe unul din banerele afisate pe cky.ro sau te inregistrezi de aici
2. Iti faci cont si treci la „Recomandat de ckyro

3. Treci testul quiz.Aici ca si sfat va recomand sa alegeti strategia SNG si sa citit maxim 10 minute strategia SNG pentru incepatori de aici, totusi ca si atentionare speciala peste 50% din intrebari sunt din „Cum sa joci inainte de flop” si „Cum sa joci dupa flop„, pastrati tabelul mainilor in fata pentru a nu intampina dificultati si nu va grabiti aveti la dispozitie 120 de minute si 5 incercari.
Totusi am sa scriu zilele astea posibilile intrebari si raspunsurile corecte din strategia SNG.

CITESTE BINE!!!
4.Alege platforma Partypoker, descarca si instaleaza softul apoi ai mare atentie la ce zic acum.

Pe pagina de unde ai descarcat softul iti spune sa utilizezi codul bonus PSVIP care este pentru bonusurile oferite prin Strategy dar nu pentru cei 50$ capital gratuit de start.
insa navigand pe „Capital de Start” aveti aici codul bonus PS150, utilizati codul PS150
Te intorci pe pagina de unde ai descarcat softul si introduci id-ul de joc.
5.Este posibil sa ti se ceara verificarea identitatii, dupa ce treci de ea in maxim 48 de ore te vei bucura de capitalul de start gratuit din contul tau.
Succes si bafta la mese!!!

Învaţă cum să joci poker absolut
gratuit şi profită de un bonus de 50$ de la PokerStrategy.com!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.