Cum ar fi arătat 2016 fără RCS&RDS?

Cred că am mai scris și eu pe subiectul ăsta.
Nu contează, mai scriu odată. În esența articolul arată cât de ipocriți sunt românii, cât de mult hateresc Digi și cât de mult ar trebui să le mulțumească.

Am să spun eu cât de mult.

Înainte ca RCS să lanseze telefonia fixă la 5 lei cu minute naționale, românii plăteau minim 70 lei abonamentele cu 0 minute, dacă punem și costurile pe apeluri, românii plăteau lunar în medie 150 lei doar telefonia fixă.

Apoi RCS a spart monopolul cabliștilor, țin minte că plăteam cam 100 lei pe catv și net, când mă duceam să plâng că am probleme, nimeni nu mă baga în seamă, doar eram captiv.

Pe DTH (satelit) Digi a venit cu abonamente de 15 lei, având o grilă de 36 de canale, asta în timp ce Romtelecom îți dădea antena doar dacă luai și telefonia fixă, te duceai lejer la 150 lei.

Când a scos UPC internetul de 200 mb la 50 lei, Digi a venit imediat cu internetul de 1000 mbps la 55 lei, azi 45 de lei.

Când la Vodafone sau Orange plăteai minim 50€ un abonament cu beneficii minine dar cu un telefon de top (pentru care oricum dadusei circa 400€ avans), Digi a venit cu un maxim de 6 euro fără să ceară profit pe terminalul achiziționat, practic ți l-a dat la prețul de piață.

Acum, mai nou se va întâmpla la fel și pe furnizarea energiei electrice, monopolurile vor fi sparte și chiar dacă populația nu va migra la Digi Energy, aceștia vor fi mereu obligați să țină pasul pentru a nu pierde clienții.

Dacă am da timpul înapoi și Digi nu ar exista, acum o familie ar plăti pentru servicii(cu tot cu telefonia mobilă) peste 400 lei. În timp ce în prezent, de când Digi a obligat concureța să se alinieze în preț și calitate, cel mai pretențios abonat plătește maxim 150 lei.

Eu plătesc 156 de lei și am așa : CATV cu Smart Card + Net 500 cu Wi-Fi + 2 nelimitate+rata 50 lei pentru Televizor. Și încă nu mi-am modificat contractul, plătesc F500 la prețul vechi.

Privind în piață, RCS nu a dat niciodată un mesaj cu „Mai punem 1 leu pentru…” din contra, toate notificările RCS au fost de genul „V-am dublat viteza fara costuri…” , „Am introdus în grilă x canale…”

Am văzut pe internet comentarii cretine, un ins spunea „Digi sunteți cei mai proști, nu ați fost în stare să luați meciurile la Euro, le-a luat Pro TV” …eu mă abțin aici, dar reamintesc cetățeanului că Pro TV nu este în grila Must Carry iar RCS plătește canalul pentru a fi difuzat, pentru ce ar achita RCS niște drepturi? Pentru a face concurență Pro TV-ului?

Cum spunea autorului articolului menționat mai sus, toate sediile sunt full la orice oră, peste tot în țară Digi deschide shop-uri noi, articolele de pe internet adună cele mai multe vizite, dar totuși peste tot sunt ipocriți.

Orange a făcut un anunț recent „Am crescut acoperirea cu 50%” ….eu știu ce înțeleg, voi ce înțelegeți?

Apoi ANCOM anunță că în perioada Ianuarie-Mai Digi a portat din alte rețele 166 de mii de abonați în timp ce locul 2 (Orange) a portat 75 de mii.

Am să merg mai departe, confirm cozile din magazinele Digi, mai mult pot să spun pe cifre absolute că un agent de teren (de ăla de vine la ușă) semnează lunar de două ori mai multe abonamente ca toate magazinele Vodafone din Iași.

În altă ordine de idei, românii ori sunt masochiști și se abonează pe capete la un serviciu prost (culmea nimeni nu reziliază), ori ne place să ne lăbărim pe net și să fim hateri la orice, despre oricine!

6 comentarii la „Cum ar fi arătat 2016 fără RCS&RDS?”

    • tu mai ai telefonie de aia? pentru ca la momentul ala nu era abonament, era plata unei utilizări de rețea, în esență acel serviciu era gratuit.

      asa sărăcie ești? încă mai ai pachetul din 2010?

      Răspunde
  1. dpdv consumator aveti perfecta dreptate, dpdv economic rcs&rds ca societate comerciala ce desfasoara o astfel de activitate ori este utopica ori desfasoara activitatea pe alta planeta

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.