200% Bonus pe William Hill Poker si capital 50$ gratis la PokerStrategy

Probabil putini stiti de aceasta platforma, am de gand sa va mai prezint astfel de platforme mai putin cunoscute in romania.

Avantajul acestor platforme mici este acela ca de obicei jucatorii sunt incepatori, deci mai pe scurt bani usori.Dezavantajul este acela ca au putine Freeroll-uri.

William Hill cu cei 70 de ani de experienţă, aproximativ 2.300 de case de pariere şi peste 15.000 de angajaţi, este una dintre cele mai mari agenţii de pariuri din lume. Compania, cu birouri în Londra şi Gibraltar, este listată la Bursa de Valori din Londra din 2002. Platforma de poker online William Hill face parte din reţeaua iPoker, care este una dintre cele mai mari cinci platforme de poker de ani de zile.

Programul VIP William Hill se bazează pe sistemul nivelului unei luni. În funcţie de câte puncte WH colectezi, vei obţine unul dintre cele zece nivele VIP. Pe măsură ce avansezi la fiecare nivel, primeşti mai multe puncte şi astfel mai mulţi bani din programul VIP.

Fiind parte a reţelei iPoker şi a volumului său mare de jucători, William Hill îţi oferă non-stop mese de joc pline pentru Fixed Limit, No-Limit şi SnG/Turnee.

Pentru bonusul de 200% la depunere intra pe PokerStrategy si urmeaza pasii.
poker online

Nota : Am inteles ca au fost doritori printre voi sa joace pe capitalul de start de 50$.
Ok deci sa spun ce aveti de facut:

Pasul 1: Dai click pe PokerStrategy.com
Pasul 2 : Dati la „Inregistreaza-te” in coltul dreapta sus.
Pasul 3: Introduci datele personale iar la „Recomandat de:” pui ckyro. De ce sa pui id-ul meu? Pentru ca eu te voi ajuta sa treci ce cele 20 de intrebari pentru a obtine capitalul de start, tot eu acord referalilor mei anumite bonusuri daca acestia joaca si aduna SP (Strategy Points)

Sfat : Alege strategia Sit’N Go, cu un maximum de 30 de minute de atentie acordata tutorialelor si cu un minim bagaj de cunostinte despre poker puteti trece testul, daca nu va descurcati atunci puteti apela la mine pentru ajutor.

Pasul 4: Alege platforma pe care doriti sa primiti capitalul de 50$, sunt 4 platforme disponibile pentru aceasta promotie : FullTiltPoker, PartyPoker,William Hiil si Cake Poker.

Pasul 5 : Validarea identitatii, vezi in email ce trebuie sa faci, probabil vei fi contactat telefonic, ori vei scana un act de identitate.

Persoanele sub 18 ani nu pot participa la jocurile de poker.

2 comentarii la „200% Bonus pe William Hill Poker si capital 50$ gratis la PokerStrategy”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.